31 Αυγούστου 2012

Πες τη γνώμη σου! Όποια κι αν είναι αυτή. Αφορά τον τόπο σου!


Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
  • Η ταφή των βιομηχανικών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου, αποτελεί αυτονόητα μια de facto  υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.
  • Ταυτόχρονα, αφού γίνει η αρχή με την «νόμιμη» ταφή των 82.00 τόνων, θα ανοίξει πλέον διάπλατα ο δρόμος για μεγαλύτερη υποβάθμιση με την εναπόθεση και άλλων αποβλήτων.

Αυτή την εξέλιξη οφείλουμε να την σταματήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Σας στέλνουμε το άρθρο του χημικού Προκόπη Κωφού, σχετικά με την ταφή βιομηχανικών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου. Σας παρακαλούμε να το διαβάσετε και να το προωθήσετε σε γνωστούς και φίλους.
Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2012, στις 19:30, στην πλατεία του Ν. Παντελεήμονα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Λαϊκή Συνέλευση, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών. Σας καλούμε να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή.
Επίσης, σας παρακαλούμε, αν δεν το έχετε πράξει μέχρι τώρα, να καταθέσετε την άποψή σας συμμετέχοντας στη διαδικτυακή ονομαστική ψηφοφορία που διεξάγεται στην ιστοσελίδα της ομάδας μας. Μέχρι σήμερα έχουν ψηφίσει 1.503 συμπολίτες μας, εκ των οποίων το 98,5% (1.472 ψήφοι) λέει ΟΧΙ στην ταφή των αποβλήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !