3 Μαρτίου 2012

Μεγάλη Νίκη του Πιερικού-Αρχέλαου ...72-71 το Παγκράτι



Μια σημαντική νίκη πέτυχε στην Κατερίνη ο Πιερικός Αρχέλαος επί του Παγκρατίου. Κέρδισε με 72-71 σε ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο η νίκη κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα  Τόσο η απουσία των τραυματισμένων Ιωακειμίδη και Μαλτέσιου, όσο και η μικρή συμμετοχή του Πανάρα, ήταν καθοριστικά στοιχεία στην έκβαση του αγώνα.

Κατερίνη: Τεράστιες ζημιές από πυρκαγιά στο Τυροκομείο Μπάσδρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές από την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το απόγευμα στο Τυροκομείο Μπάσδρας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Πάρα την επέμβαση σημαντικής δύναμης της Π.Υ Κατερίνης το τυροκομείο υπέστη τεράστιες ζημιές, με τις φλόγες να έχουν κάψει σχεδόν τα πάντα....

Δείτε τo Βίντεο της Εφημερίδας Ολύμπιο Βήμα και φωτογραφίες από το http://portalpierias.gr


Στη Δημοκρατική Αριστερά ...από αύριο ο Γιάννης Αμοιρίδης ;



Ήδη μετά τη διαγραφή τους, οι βουλευτές ήρθαν σε επαφή με το κόμμα του Φ. Κουβέλη, συζητώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Κονταριώτισσα: Κούλουμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "ΠΙΕΡΙΕΣ"



Στις 27-02-2012 και ημέρα Δευτέρα γιορτάσαμε τα ‘’Κούλουμα’’ μέσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας, ‘’ΠΙΕΡΙΕΣ’’ γιατί ο καιρός δεν μας επέτρεψε να διοργανώσουμε το έθιμο πάνω στον λόφο της Παναγίας.

Πιερία: Κουκουλοφόροι λήστεψαν ταχυδρομική υπάλληλο



Γερή «μπάζα» έκαναν τέσσερις ληστές στην Πιερία. Πιο συγκεκριμένα 4 κουκουλοφόροι, που επέβαιναν σε ΙΧ υποχρέωσαν μια ταχυδρομική υπάλληλο να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε.