10 Ιουνίου 2012

Ψήφος εμπιστοσύνης στην πρώτη τετραετία του Πιερικού/Αρχέλαου




Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την χρυσή ένωση των δύο Ιστορικών σωματείων του Πιερικού μπάσκετ, του Πιερικού και του Αρχέλαου.
Οι δύο ομάδες έδωσαν με την ένωσή τους ένα νέο και πιο δυναμικό στίγμα στον Ελληνικό μπασκετικό χάρτη και κλήθηκαν να δώσουν την απάντησή τους στις προκλήσεις και τα οράματα της σύγχρονης Πιερικής κοινωνίας.

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για πατάτες φετινής σοδειάς προς 0,30 € το κιλό




Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για πατάτες φετινής σοδειάς 2012, από γεωργούς του Αράξου Αχαϊας, προς 0,30 € το κιλό, σε συσκευασίες των 20 κιλών (6 € το σακί).
Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Θανάσης Παπαγεωργίου: «Δεν υπάρχει περιθώριο για χαμένη δημοκρατική ψήφο».



Φίλες και φίλοι,
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, η χώρα σύρεται εκ νέου στις κάλπες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.
Μετά από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, παρά τις προσπάθειές μας, παρά την υπεύθυνη στάση και πρόταση του ΠΑΣΟΚ, δεν κατέστη δυνατή η συγκρότηση κυβέρνησης. Κυριάρχησαν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες, μικροκομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα.
Το χειρότερο, ωστόσο, είναι ότι οι υπεύθυνοι για την παρατεταμένη ακυβερνησία δε φαίνεται να έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στη χώρα και τους πολίτες.

Εκπαιδευτήρια Πλάτων: «ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ»




Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ σας προσκαλούν στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για να γιορτάσουμε μαζί τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς. Η γιορτή θα γίνει στο ανοιχτό θέατρο του Δημοτικού Πάρκου τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 20:00 και το θέμα θα είναι:

                              «ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ»
              Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο.