24 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΜΥΡΝΗ 2012







Σας ενημερώνουμε ότι , Αθλητές και Αθλήτριες του ΣΕΒΑΣ ΚΩ “ Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ” συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Στίβου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου που διεξήχθη στην Τουρκία στην πόλη της Σμύρνης από 21/09/2012 έως και 23/09/2012.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας κατέκτησαν συνολικά :
12 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ – 10 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ- 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
 

Δυνατά τέστ για το Παιδικό και Προ – παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης


Δυνατά τέστ για το Παιδικό και Προ – παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην Παιανία με τα τμήματα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Η αποστολή ξεκίνησε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και μετά από ένα μεγάλο ταξίδι κατέληξε στο ξενοδοχείο ΖΑΦΟΛΙΑ  στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας . Την Κυριακή το πρωί τα τμήματα των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ποντίων με επικεφαλείς τους Προπονητές Άγγελο Κούτο και Παναγιώτη Νάση μετέβηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Παιανία όπου  έδωσαν φιλικά παιχνίδια υπό την επίβλεψη του επικεφαλής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Κώστα Μάρκου. Χρήσιμα συμπεράσματα των δύο προπονητών μας ενόψει και των δύσκολων υποχρεώσεων των τμημάτων υποδομής στην ΕΠΣ Μακεδονίας.
Καρακούσης Σάκης

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Πορταριά Χαλκιδικής



Χθες (23.09.2012) το μεσημέρι, στην Πορταριά Χαλκιδικής, σημειώθηκε πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός και της δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε 29χρονος 

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στον Τράγιλο Σερρών



Χθες (23.09.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Επαρχιακή οδό Αμφιπόλεως – Νιγρίτας (ύψος Τραγίλου), η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στη Ρητίνη



Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στη  Ρητίνη
                    -Διαμόρφωση αγροτικών δρόμων στον Άνω Αγιάννη

Στην Τοπική Κοινότητα Ρητίνης εργάστηκαν σήμερα 24.9.2012 , συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να θωρακίσουν αντιπλημμυρικά την ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού των αντιπλημμυρικών καναλιών , ενώ τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν και στον καθαρισμό των φρεατίων του οικισμού. Τις εργασίες επέβλεψε προσωπικά ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Ρητίνης Γιάννης Λάιος.

Η Βουλευτής του Σύριζα Λίτσα Αμανατίδου στην Έκθεση « ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»



Κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας με επικεφαλής την βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης και τομεάρχη  Μακεδονίας -Θράκης κ. Λίτσα Αμανατίδου επισκέφτηκαν  την έκθεση και περιόδευσαν σε όλα τα περίπτερα συζητώντας με  τους αγρότες και επιχειρηματίες της περιοχής μας.