30 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός στην Κατερίνη για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθη προχθες (27.11.2012) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 25 ετών, για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τελικά πόσο άπιστοι Θωμάδες είναι; Έκλεισε και το εργοστάσιο της Σεβαστής.


Δεν εμπιστεύονται τις διαβεβαιώσεις του Σαμαρά, του Βενιζέλου και από κοντά του ασθμαίνοντος συγκυβερνήτη Κουβέλη ότι όλα θα πάνε καλά; Δεν κατανοούν την Εθνική νίκη  που μας έδωσε την δόση; ( με όρους και προϋποθέσεις φυσικά αλλά μαθημένοι είμαστε τρία χρόνια τώρα!); Δεν βλέπουν την ανάπτυξη που έρχεται καλπάζοντας σε κάτασπρο άτι και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους;
Για τον Φωκά μιλάμε που προσέφυγε στο άρθρο 99 αλλά και για την δική μας μονάδα μονωτικών υλικών στη Σεβαστή που έκλεισε αφήνοντας στο δρόμο 20 δικούς μας ανθρώπους;
Πέρα από τα παχιά λόγια, τις τρελές υποσχέσεις και το παραμύθι, υπάρχει μια σκληρή πραγματικότητα κύριοι της συγκυβέρνησης που είναι παραπέρα ύφεση, παραπέρα απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων και αύξηση της ανεργίας.
 Και αυτή την πραγματικότητα ούτε θέλετε ούτε μπορείτε να την αντιμετωπίσετε. Κάντε στην άκρη λοιπόν και μην μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αντώνης Μάτζιος

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα χρειαστούμε βοήθεια


Μέχρι εδώ ήταν τα εύκολα!
Παρακαλούμε τα μέλη της ομάδας αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στην οργάνωση κοπής και μεταφοράς των δέντρων και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  διοργάνωσε τον αγώνα “4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ”  το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Νοεμβρίου 2012 στο θαλάσσιο χώρο της Νέας Ηρακλείτσας. Ο αγώνας αυτός έχει καθιερωθεί από την Ε.Ι.Ο. στα πλαίσια του Πανελληνίου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την οικονομική ενίσχυση στο έργο που επιτελεί.  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΣΟΛΑΚΗ


Νίκη Αιγινίου - Μίλων 3-0

1ο σετ: 5-5, 10-6, 12-8, 16-12, 25-19 σε 24`

2ο σετ: 6-2, 8-2, 14-6, 17-7, 19-11, 21-14, 23-17, 25-17 σε 26`

3ο σετ: 2-1, 4-2, 8-6, 9-9, 11-10, 13-11, 14-12, 16-12, 17-12, 18-13, 21-13, 22-15, 22-17, 23-17, 25-19 σε 24`

Μεγάλη και  σημαντική νίκη για τη Νίκη Αιγινίου με 3-0 σετ επί του Μίλωνα στο ΔΑΚ Κολινδρού

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης νέος προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο


Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα είναι ο νέος κόουτς της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου, μετά τη συμφωνία του γνωστού προπονητή με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης


Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης,
ανακοινώνει στους δημότες των Δημοτικών Ενοτήτων Καλινδοίων, Σοχού και Βερτίσκου,
ότι ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια των Δήμων Λαγκαδά και Βόλβης,
επακολούθησε κοινή σύσκεψη με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ
κ. Τριανταφυλλίδη Τριαντάφυλλο,
ο οποίος και αποφάσισε την αναστολή της κινητοποίησης
των λεωφορειούχων της εταιρείας ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ,
με αποτέλεσμα από το πρωί της (29/11/2012),
η συγκοινωνία να διεξάγεται κανονικά σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα.

Λαϊκή συνέλευση διοργανώνει η δημοτική κοινότητα Καρίτσας Δ.Δίου-Ολύμπου


Λαϊκή συνέλευση διοργανώνει η δημοτική κοινότητα Καρίτσας Δ.Δίου-Ολύμπου με στόχο αφενός μεν την ενημέρωση των δημοτών για τη μέχρι τώρα πορεία της κοινότητας και του δήμου, αφετέρου δε τη συζήτηση θεμάτων και προβλημάτων που αφορούν την περιοχή και τον δήμο καθώς και την κατάθεση προτάσεων για επίλυση ζητημάτων που ανακύπτουν.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της εκκλησίας, στην πλατεία του χωριού. Και όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, Νίκος Πατρής, η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Τα ρακοκάζανα της Πιερίας στην εκπομπή «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»


Και για τα ρακοκάζανα της Πιερίας έκανε αφιέρωμα η εκπομπή της ΝΕΤ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ». Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε ο οινοποιός και αμβυκούχος Γιάννης Παντούλης, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Περίσταση Πιερίας.

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Νέας Αγαθούπολης


Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί. σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε εκδήλωση εθελοντικού καθαρισμού της ακτής της Νέας Αγαθούπολης. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού και τους τοπικούς συλλόγους (Πολιτιστικός Σύλλογος Οι Αγάθωνες, ΝΟΝΑΜ, Σύλλογος Εθελοντών «Κυψέλη», Σύλλογος Φίλων Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας Τρίτωνες, Αγροτικός Συνεταιρισμός Οστρακοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου).

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικης Παραμυθοχώρας στην Έδεσσα


Πέμπτη 6/12/2012
Έναρξη εκδηλώσεων με φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου.
5:00 μ.μ. «Μαζορέτες της Έδεσσας» Academy Fitness Club της Αλεξίας Μαυροπούλου - Παρέλαση στον πεζόδρομο και χορογραφία
5:30 μ.μ. Σύνολο φλάουτων του Ωδείου Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ)
18:00 μ.μ. Θεατρική Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο Τρι το τριγωνάκι» του Γιώργου Κατσέλη - Εδεσσαϊκό Θέατρο