1 Δεκεμβρίου 2013

Κάθε Μεσημέρι στις 15:00 μια Καλή Ελληνική Ταινία στο KateriniPress

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα στις 3 το μεσημέρι Δείτε στο KateriniPress Ελληνικές ταινίες του Παλιού αλλά και του Σύγχρονου Κινηματογράφου.

Ταινίες από το 1930 μέχρι και το 2013......κάθε Μεσημέρι στις 15:00

Για Ουζάκι μετά Μουσικής.....Τα Τσ...Ούζο στην Κατερίνη ! (LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΚΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ .

Άλωσε τα Γιαννιτσά ο Βατανιακός....0-1 την Αναγέννηση

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού σημείωσε ο Βατανιακός στα Γιαννιτσά.
Η νεοφώτιστη ομάδα πέτυχε το δεύτερο τρίποντο φέτος κόντρα στην τοπική Αναγέννηση με 1-0 χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη στο 38'.

Άτυχος ο Αιγινιακός....Άξιζε τη Νίκη....1-1 με την Καρδίτσα

Ο Αιγινιακός κρατούσε τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά λογάριαζε χωρίς τον Κρανιώτη.
Ο άσος της θεσσαλικής ομάδας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις το γκολ του Σίκιμιτς στο 75' διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Αυτός είναι ο Πιερικός !!!!! 2-1 τη Νίκη Βόλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του Πιερικού κόντρα στη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Κατερίνης "καθάρισε" στο δεύτερο ημίχρονο τους "κυανόλευκους" με 2-1 και απομακρύνθηκαν από τις χαμηλές θέσεις του Βορείου ομίλου.

Η Ηλιάνα Μελίδου στο "Τα τσ...ούζο" στην Κατερίνη !

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ( 7 μμ) ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΗΛΙΑΝΑ ΜΕΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΚΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Συνελήφθη 37χρονος στην Κατερίνη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (30.11.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Αγιά Λάρισας: Συνελήφθη 57χρονος για κλοπή καυσόξυλων

Συνελήφθη, χθες (30-11-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 57χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Χαλκιδική; Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν προχθες (29.11.2013) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 45 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα) και ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 20 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη 58χρονος με λαθραία τσιγάρα στη Νάουσα

Συνελήφθη προχθες (29.11.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 58 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στη Νάουσα Ημαθίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών,

Συνελήφθη 36χρονος Έμπορος Ναρκωτικών στη Νάουσα

Συνελήφθη προχθες (29.11.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Παρουσίαση του μουσικού CD : «Χαιρετείας ας’ σην Τραπεζούνταν

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» με την υποστήριξη του Ποντιακού Συλλόγου Νέας Τραπεζούντας Πιερίας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ» σας προσκαλούν σε μια ζεστή, όμορφη και γεμάτη πάθος και μηνύματα, εκδήλωση-παρουσίαση του μουσικού CD : «Χαιρετείας ας’ σην Τραπεζούνταν»,

«Το σκιάτρο» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείο Κατερίνης

Στις αρχές της Άνοιξης, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλούσε δασκάλους και νηπιαγωγούς της πόλης μας να πλαισιώσουν τη νέα προτεινόμενη δράση κατασκευής σκιάχτρων. Η ομάδα καλούσε τους πολίτες, μέσα από βιωματικά εργαστήρια, να αναβιώσουν και να διασώσουν την πανάρχαια αυτή συνήθεια της παραδοσιακής αγροτικής ζωής.