29 Οκτωβρίου 2014

Πέθανε Ξαφνικά η Αλέξια Αλεξιάδου κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της γνώστης σε όλους μας Βέφας Αλεξιάδου.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του...


Boxtv.gr, η Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε εχθές το βράδυ στο ύπνο της από ανακοπή καρδιάς και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε, ωστόσο αυτή την ώρα γίνεται η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.


Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε στο zougla.gr και συγγενικό πρόσωπο της Βέφας Αλεξιάδου, το οποίο είναι συντετριμμένο όπως και η μητέρα της και αγαπημένη μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου.


Να αναφέρουμε ότι την Αλεξία Αλεξιάδου την γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές, όπου και εκείνη μαγείρευε δίπλα στη μητέρα της.


Η Αλεξία Αλεξιάδου, εκτός από μαγείρισσα ήταν και συγγραφέας, «Ερωτικές Συνταγές», «Γεύσεις Γάμου», «Μια γιορτή για τα παιδιά», «Ονειρικά Χριστούγεννα», «Νηστίσιμα και Υγιεινά», και άλλα.


Η Αλεξία Αλεξιάδου σπούδασε χρηματοοικονομικά στο City University of London και ήταν μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals).




Η Αλεξία Αλεξιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έμενε μόνιμα στην Αθήνα. Έχει δύο κόρες, ηλικίας 17 και 10 ετών αντίστοιχα, τη Χαρά και τη Γενοβέφα.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !