26 Νοεμβρίου 2014

Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου βρίσκεται στην αυλή του Καπνικού Σταθμού στην οδό Φλέμινγκ 8  στην Κατερίνη (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων) και θα
λειτουργήσει από την 13η έως και την 31η Δεκεμβρίου 2014, καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00 εκτός από τις ημερομηνίες 15, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου. Αυτές τις 4 ημέρες το χωριό θα λειτουργεί μόνο τα πρωινά από τις 10:00 έως τις 13:00 για θα υποδεχτεί μαθήτριες και μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του νομού Πιερίας.
Στο πρωινό πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (χορωδίες, μουσικά συγκροτήματα κλπ). Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών στην ιστοσελίδα της ομάδας http://www.otoposmou.gr
Οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων που επιθυμούν να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου θα πρέπει προηγουμένως να ενημερώσουν τη συντονιστική επιτροπή και να δηλώσουν την ημερομηνία, την ώρα επίσκεψης, όπως και τον ακριβή αριθμό των μαθητών.
Κάθε σχολείο θα μπορεί να δηλώσει μέχρι και 100 μαθητές. Η διάρκεια παραμονής στο χώρο του χωριού θα ανέρχεται στα 90 λεπτά (10:00 έως 11:30 ή 11:30 έως 13:00).
Επιθυμία των διοργανωτών είναι, αντί εισόδου, κάθε παιδί να φέρει ένα κουτί γάλα διαρκείας με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον 6 μήνες μετά και ένα μεταχειρισμένο βιβλίο ή παιχνίδι σε καλή κατάσταση.
Για λόγους ασφάλειας, ο μέγιστος αριθμός μικρών μαθητών που συνοδεύονται μόνο από τους δασκάλους τους, στον συγκεκριμένο χώρο, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 350 παιδιά. Αυτό σημαίνει πως από την 15η έως και την 18η Δεκεμβρίου το χωριό δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει περισσότερους από 2.800 μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων. Όμως, τις βραδινές ώρες λειτουργίας ο αριθμός των επισκεπτών μπορεί να ανέρχεται μέχρι και τα 1.200 άτομα.
Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να γνωρίσουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2014.
Σημειώνεται πως η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου βασίζεται στην αχρήματη συναλλαγή. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο δεν θα μπορούν να αγοράσουν το παραμικρό. Γι’ αυτό το λόγο δεν θα χρειαστεί να έχουν χρήματα μαζί τους.
Πληροφορίες: Ιωάννα Πατέρα τηλ. 697 33 80 700 (cosmote) καθημερινά, μετά τις 12:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !