19 Νοεμβρίου 2014

Ο Πάπας πουλάει προσωπικά του είδη για να βοηθήσει τους φτωχούς

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα οργανώσει λοταρία με προσωπικά του αντικείμενα που έχει δεχτεί ως δώρα προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τους φτωχούς: από ένα καπέλο Παναμά, ποδήλατα, μηχανή του καφέ για εσπρέσο, ρολόγια χειρός μέχρι και ένα αυτοκίνητο τετρακίνητο Fiat Panda.

Μία αφίσα που αναρτήθηκε στο Βατικανό ανακοινώνει ότι η λοταρία με τα 13 αντικείμενα θα περιλαμβάνει και τουλάχιστον 30 έπαθλα.
Στο παρελθόν, τα περισσότερα από τα παπικά δώρα χαρίζονταν σε αποστολές ή ιδρύματα της εκκλησίας χωρίς αυτό να ανακοινώνεται ή απλώς παρέμεναν σκονισμένα στις αποθήκες του Βατικανού.
Ο Φραγκίσκος, ο πρώτος Πάπας από την Λατινική Αμερική, έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για τους φτωχούς και μάλιστα πρόσφατα ζήτησε να κατασκευαστούν δημόσιες ντουζιέρες στο Βατικανό ώστε να μπορούν να πλένονται εκεί οι άστεγοι της περιοχής.
Τα εισιτήρια για την λοταρία θα πωλούνται 10 ευρώ και τα ονόματα των νικητών της θα ανακοινωθούν στις 8.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/48651-o-papas-poulaei-prosopika-tou-eidi-gia-na-voithisei-tous-ftoxoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !