26 Νοεμβρίου 2014

Δώρο 10 ταΐστρες για τα αδέσποτα του Δήμου Κατερίνης

Μια πολύ όμορφη και αξιέπαινη πρωτοβουλία είναι αυτή που πήρε το κατάστημα-Κέντρο Ζωοτροφών  «ΜΥ MAX PET SHOP» (Λ. Ιασωνίδη 9 Κατερίνη) το οποίο δώρισε στον Δήμο της πόλης μας 10 ταΐστρες για τα αδέσποτα σκυλιά που ζούν στην Κατερίνη.

Επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Δίου -Ολύμπου στην Λεπτοκαρυά


ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Επίσκεψη Προισταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων στο Δήμαρχο Πέλλας



Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά, η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης ανάμεσα στη νέα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κ. Ελισάβετ Τσιγαρίδα και το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο. 

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Οι αγωνιστικές ομάδες του Πιερικού Αρχελάου το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, συμμετέχουν στα παρακάτω επίσημα πρωταθλήματα:

-          Ανδρικό – Β΄ Εθνική – Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 8η αγωνιστική. Κυριακή 30.11.2014, Κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ, ώρα 17,00 / ΑΟ Λάρισας «Ο ΦΟΙΝΙΞ» - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος. 

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Έδεσσας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε κοντά στους νοσηλευόμενους της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που λειτουργεί στο Νοσοκομείο Έδεσσας, υπό καθεστώς ιδιαίτερα δυσχερών συνθηκών. Ο κ. Θεοδωρίδης

Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου βρίσκεται στην αυλή του Καπνικού Σταθμού στην οδό Φλέμινγκ 8  στην Κατερίνη (δίπλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων) και θα

Ρινόκερος έσπειρε τον Πανικό σε πόλη της Γερμανίας !

Το θέαμα από μόνο του μπορεί να προκαλέσει τον... πανικό!
Οι πολίτες του Λούκενγουολντ στη Γερμανία, πανικοβλήθηκαν όταν είδαν έναν ρινόκερο βάρους 2.5 τόνων, να κόβει... βόλτες μέσα στην πόλη τους.

53χρονος από την Αχαΐα βίασε την κόρη του!

Ποινή κάθειρξης 32 χρόνια, εκ των οποίων τα 25 εκτιτέα, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου σε έναν 53χρονο από την Αχαΐα για τον βιασμό της κόρης του, χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση.

Θέμα χρόνου ο Πόλεμος στο Αιγαίο

Τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και ελληνικά, πρόβαλαν πρόσφατα εντυπωσιακή εικόνα τουρκικού υποβρυχίου το οποίο ήρθε αντιμέτωπο με ελληνικό πολεμικό σκάφος που είχε απομακρύνει τουρκικό αλιευτικό από την ελληνική θαλάσσια περιοχή.

Ακρωτηριάστηκε νεαρός στη Ρόδο

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ακρωτηριασμό οδηγού μοτοποδηλάτου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Αυστραλίας. 
Σε ένα πολυσύχναστο σημείο δίπλα από καφετέριες και πολυκαταστήματα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους

Εκδήλωση Αγροτικού Τμήματος ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Το Αγροτικό Τμήμα Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει το Σάββατο 29 Νοέμβρη, και ώρα 11π.μ., εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος των συνεταιρισμών, η νέα ΚΑΠ και η αγροτική ανάπτυξη για την παραγωγική ανασυγκρότηση», στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Οι Αγώνες της ΕΠΣ Πιερίας

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  29-11-2014 

Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς

Το Γυμνάσιο Κάτω Μηλιάς, η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας κα. Κοφίδου Αγγελική. και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Πιερίας σας προσκαλούν στο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στo πλαίσιo ημερίδας με θέμα:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟ 27/11/2014 ΕΩΣ 03/12/2014

ΑΠΟ:Κ.Λ.ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΡΟΣ:ΟΤΕ/ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
                                                          
ΚΟΙΝ:Υ.Ν.Α./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./1η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ (Υ.Τ.Α.)-ΔΘΣ Α΄-Υ.Ν.Α./ΓΕΜΜΕ &ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ-ΕΟΤ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ VTS ΡΑΦΗΝΑΣ

Ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Αλμωπίας



Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Κετικίδη να έχει τη γενική εποπτεία.
Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε Μηλιά και Θεοδωράκι,

Έπεσε βράχος σε σπίτι στις Σέρρες

Ένας σπασμένος αγωγός της ΔΕΥΑΣ και η ανεξέλεγκτη διαρροή νερού από το απόγευμα της Κυριακής ήταν η αιτία που ένας ολόκληρος χωμάτινος βράχος αποκολλήθηκε και έπεισε πάνω σε παρακείμενο σπίτι στην οδό Ανδρούτσου 37. Ήταν νωρίς το πρωί όταν οι κάτοικοι άκουσαν έναν δυνατό κρότο σαν

Συνεχίζονται οι εργασίες στην αυλή του Αϊ Βασίλη στο Αιγίνιο


Έβαλε κάμερες σε τουαλέτες και κατέγραφε τις πελάτισσές του

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 36χρονου Έλληνα, ο οποίος ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Κρήτη, στον παραϊατρικό τομέα, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

Συνελήφθη 73χρονος για ΧΡΕΗ 58.000.000 ευρώ

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, 73χρονος ημεδαπός για οφειλές – «μαμούθ» προς το Δημόσιο.

18χρονες εκδίδονται καθημερινά για 1 δολάριο

H περιοχή Σοναγκάτσι, στην Καλκούτα της Ινδίας είναι η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή με πορνεία στην Ασία, φιλοξενεί ένα εκτεταμένο, παράνομο δίκτυο οργανωμένων συμμοριών, εμπόρων και θυμάτων: ένα μέρος όπου οι δημοσιογράφοι και οι ξένοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ οι πολιτικοί και η Αστυνομία δωροδοκούνται ή συμπράττουν με τους εμπόρους.

Κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του αθλήτριες σε αποδυτήρια

Ένας 55χρονος συνελήφθη προχθές με την κατηγορία ότι είχε τοποθετήσει στα αποδυτήρια γυμναστηρίου της Δραπετσώνας, σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί, το κινητό του τηλέφωνο, με την κάμερα του οποίου κατέγραψε οκτώ αθλήτριες, ανήλικες και ενήλικες , σε ιδιωτικές τους στιγμές.

28χρονος κυκλοφορεί ντυμένος Χριστός και έχει χιλιάδες οπαδούς



Ο Μάικλ Γκραντ είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, ωστόσο, έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ, οι κάτοικοι τον αποκαλούν ο «Ιησούς της Φιλαδέλφειας».Ο 28χρονος πρώην ναρκομανής πίστεψε στον Ιησού και αποφάσισε να ντύνεται και να κυκλοφορεί σαν εκείνον.

Αφίσα της "Ελληνικής κρίσης" κυκλοφορεί σε όλο το Λονδίνο



Σε μία στάση λεωφορείου στο Λονδίνο έτσι βλέπουν την Ελλάδα και τους Νεοέλληνες που δεν ήθελαν ΤΟΤΕ να χρεοκοπήσουν και πίστευαν ότι θα σωθούν… Με τα παρακάτω αληθή στοιχεία δεν είμαστε χρεοκοπημένοι; Το γύρο του κόσμου κάνει νέα φωτογραφία που εμφανίστηκε σε στάση

Παραιτήθηκε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Τζιφόπουλος

Την παραίτηση του υπέβαλε  και έγινε αποδεκτή από τον πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Περικλή Μήτκα ο αντιπρύτανης του Ιδρύματος κ. Γιάννης Τζιφόπουλος.








Ο κ. Τζιφόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αποκάλυψη ότι σε παλαιότερη τηλεοπτική

Παραπομπή 64 κατηγορούμενων ζητεί ο εισαγγελέας για την Siemens

Το εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δείχνει» ο αναπληρωτής εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γαληνός Μπρης σε 64 κατηγορούμενους για την υπόθεση της Siemens.



Ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο -που αριθμεί τις 2368

Θεσσαλονίκη: Νεαρές κομμώτριες κουρεύουν topless!






Το πιο hot κομμωτήριο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Λαδάδικα! Ο λόγος για ένα κομμωτήριο αυστηρά για άντρες, μιας και εκεί περιμένουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι πιο sεxy και παιχνιδιάρες κομμώτριες, όλες… tορless!

Κατερίνη: Σάββατο 29 Νοέμβρη, 8μ.μ. Επίδειξη Πολυχρηστικών Ρούχων

Το Σάββατο 29 Νοέμβρη στις 8 μ.μ. στο Στέκι Πολιτών που βρίσκετε στην Α' Πάροδο Βότση θα γίνει επίδειξη πολυχρηστικών ρούχων.




Κάλεσμα της Τζένης, που δημιούργησε και θα μας παρουσιάσει  πολυμορφικά και πολυχρηστικά χειροποίητα ρούχα

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών νομού Πιερίας

Οι εκπαιδευτικοί, είμαστε ο μοναδικός κλάδος, που έχουμε άμεση σχέση με την αξιολόγηση, αφού καθημερινά αξιολογούμε τους μαθητές μας. Δεν θα έπρεπε επομένως να φοβόμαστε τη συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά αντίθετα να την επιδιώκουμε.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος δέχθηκε σε συνάντηση συνεργασίας τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού.
Οι παλαίμαχοι ανακοίνωσαν στον Σεβασμιώτατο την πρόθεσή τους να διοργανώσουν φιλικό