21 Ιουνίου 2015

2ο Coppa Pieria Ελατοχώρι

Ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε στο Ελατοχώρι Πιερίας στα πλαίσια του 2ου Coppa Pieria που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στο παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων και του αντίστοιχο του Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Οι παίδες των Θεσσαλονικέων μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας εξαρχής να πάρουν μία ευρεία σε  σκορ νίκη όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι τους όπου και νίκησαν τον Αχιλλέα Περαίας  με 6-0.  Ο τρόπος όμως παιχνιδιού δεν ήταν ο κατάλληλος καθώς  η ομάδα των Ποντίων με σωστή αμυντική τακτική και αληλοκαλύψεις δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους να απειλήσουν την εστία του Τσιμόπουλου Δ. Αντίθετα στη επίθεση ήταν αυτοί που πρώτη απείλησαν όταν σε σουτ του  Γουλιού Κ. η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στη συνέχεια οι θεσσαλονικείς ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα των Ποντίων. Αυτό ξύπνησε τους παίχτες του Γ. Μπεκιάρη και πριν την ανάπαυλα ισοφάρισαν με τον Γουλιό Κ. μετά από σουτ μέσα από την  περιοχή. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Παύλου Μελά μπήκαν ακόμα πιο δυνατά για να διεκδικήσουν τη νίκη. Εκμεταλλευόμενοι την δύναμη και την ταχύτητά τους  προσπαθούσαν με  ατομικές κυρίως ενέργειες και ανορθόδοξα (με γιόμες από τον τερματοφύλακα) να διασπάσουν την άμυνα των Ποντίων που αντιστεκόταν σθεναρά με πολύ καλές τοποθετήσεις. Στα μέσα του δευτέρου μέρους προηγήθηκαν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα των Ποντίων και στο αμέσως επόμενο λεπτό έκανα και το 3 -  1 μετά από διαδοχικά αμυντικά λάθη. Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής των Ποντίων άρχισε να ρίχνει στη μάχη   « φρέσκα πόδια» ενώ οι αντίπαλοι έψαχναν να διευρύνουν το σκορ.
Καθώς η μπάλα έτρεχε γρήγορα οι κουρασμένοι θεσσαλονικείς ήταν ευάλωτοι στα μετόπισθεν και σε μια ανύποπτη φάση ο Χασιώτης Β με δυνατό σουτ  από το δεύτερο δοκάρι μείωσε σε 3 – 2. Πέντε λεπτά πριν το τέλος σε αντεπίθεση των Ποντίων ο Γουλιός Κ. ξέφυγε από  δεξιά πάσαρε στον ξεμαρκάριστο Καρακούση Ι. ο οποίος με   δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το τελικό 3 – 3. Οι πόντιοι  θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γουλιού Κ. η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παύλου Μελά.
Οι ομάδες συνεχίζουν σήμερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με δύο παιχνίδια (πρωί – απόγευμα ) ενώ αύριο θα γίνει ο τελικός της Κατηγορίας και οι απονομές.  Να αναφέρουμε τέλος τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο του ξενοδοχείου «Μύθος»  που φιλοξενεί φέτος το τουρνουά.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Τσιμόπολος  Γ. (Τ), Κριεμάλντι Τ. , Γκανάς  Π., Νίκου  Β. , Ρόγκας Α., Μπατσαράς Ο., Γουλιός Κ., Τουλίκας Γ., Κατσάρας Α., Γιαννακός Θ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ. , Καρακούσης Γ. , Τουλίκας Σ. , Τζήκας Σ., Ζαχούλης Β., Χασιώτης Β.,  Κιλλ Π.
Καρακούσης Σάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !