20 Απριλίου 2015

Παραγωγός Χαρίζει πατάτες στην Κατερίνη !

Παραγωγός, αρνείται να πουλήσει τη σοδειά του σε εξευτελιστική τιμή σε μεγαλέμπορο της Κατερίνης και την δωρίζει στις κοινωνικές δομές της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Πτολεμαιδα- Έπεσε νεαρός με ποδήλατο σε χαλασμένο πεζοδρόμιο

Εξαιτίας των «κακοποιημένων» πεζοδρομίων, παγίδες έχουν δημιουργηθεί για τους πεζούς στο κέντρο της Πτολεμαΐδας .Σήμερα, το πρωί, ένας νεαρός στην οδό πόντου  19-21 

«Αμάρτησα για το παιδί σου» στην Κοζάνη

 Μετά την τεράστια, χειμερινή  sold outεπιτυχία στην Αθήνα, η πιο επιτυχημένη κωμωδία της χρονιάς  ξεκινά ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα , μετά την Πάτρα στην «Αίθουσα Τέχνης» του  ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Καταφυγίου στην Κατερίνη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κατερίνη στην αίθουσα συνελεύσεων της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, η συνέλευση των κατοίκων της Κοινότητας Καταφυγίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με θέμα «Συζήτηση- Ενημέρωση – Καταγραφή προβλημάτων διαχρονικών και σημερινών όπως και προτάσεων για την κατάρτιση επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου».

Εντυπωσιακή τεσσάρα για τη Βέροια !

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το ματς της Βέροιας με τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι απέφυγαν με σωτήρια επέμβαση του Καντιμοίρη ένα γρήγορο γκολ και στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες του Αστέρα και σημείωσαν 4 γκολ κι έφτασαν άνετα στο 4-0. Η νίκη αυτή επιτρέπει στην

Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με απόντες τους βασικούς κατηγορούμενους της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Παρόντες ήταν μόνο τρεις κατηγορούμενοι βουλευτές :ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας και οι Πολύβιος Ζησόπουλος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Έκαψαν το αυτοκίνητο μεταλλωρύχου στη Χαλκιδική

Φωτιά στο ΙΧ αυτοκίνητο του μεταλλωρύχου Φάνη Αξιώτη έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο σπίτι του στα Ν. Ρόδα, ενώ από τις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως φαίνεται και από τις εικόνες.

Αρχή στο πλατανόδασος για την Εθελοντική Ομάδα Σταυρού Θεσσαλονίκης


Η πρώτη δράση της νεοσύστατης Εθελοντικής Ομάδας Σταυρού που είχε επίκεντρο το περιβάλλον και ειδικά το μοναδικό πλατανόδασος του Σταυρού, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν δεκάδες γυναίκες και άνδρες εθελοντές, κάθε ηλικίας.

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου πανηγύρισε η ομώνυμη Ενορίας στην Κονταριώτισσα Πιερίας.

Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας στο Let's Do it Greece

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, οι συντονιστές φορείς “Ώρα για δράση – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής” και “ΕΕΕΔΣΑ – Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων” διοργανώνουν στην Ελλάδα το θεσμό “Let's Do it Greece”.

Καθαρισμός φρεατίων σε Παραλία Κατερίνης και Ολυμπιακή Ακτή

Τα συνεργεία Αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Κατερίνης, συνεχίζοντας την προετοιμασία του Δήμου Κατερίνης ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου, προχωρούν όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας, στον καθαρισμό και τη συντήρηση των φρεατίων και σχαρών ομβρίων

Ημαθία: Προσπάθησαν να κλέψουν εξοπλισμό ραδιοφωνικού σταθμού

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (19-4-2015) το μεσημέρι, ένας 27χρονος και ένας 17χρονος σε περιοχή της Ημαθίας, για απόπειρα κλοπής που έγινε λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που έχει ως εξής:
Τετάρτη 22-04-2015 27η αγωνιστική

Φωτορεπορτάζ από το 9o Sfendami Mountain Festival 2015


Το εαρινό SMF, για ένατη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε στο λόφο του Προφήτη Ηλία το σύνολο των αθλημάτων με μεγάλο αριθμό συμμετοχών ξεπερνώντας συνολικά του 500 .Το αγωνιστικό ενδιαφέρον εστιάστηκε στους δύο αγώνες της UCI, αφού οι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμούς για την

Εξιχνιάστηκαν 12 κλοπές και απόπειρες σε μονοκατοικίες στην Πιερία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 12 κλοπές και απόπειρες κλοπής από οικίες, που έγιναν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του προηγούμενου έτους, σε διάφορες περιοχές της Πιερίας.

Πρώτες Βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Η συγκεκριμένη εφαρμογή βασίστηκε στο πρόγραμμα Everyday First Aid program του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού και την αντίστοιχη εφαρμογή πρώτων βοηθειών του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού που δημιουργήθηκε το 2012.

Ρήξη και δραχμή ζητάει από τον Τσίπρα ο Λαφαζάνης

Έμμεση επαναφορά του θέματος της επιστροφής στη δραχμή επαναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος με συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά τονίζει ότι «στη χώρα λειτουργεί μια κανονική Πέμπτη Φάλαγγα από ολιγάρχες, από διαπλεκόμενα μίντια και εγχώριους πολιτικούς υπαλλήλους

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΤΙΣ 25 & 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ

Σας προσκαλούμε στο πρώτο συνέδριο του κόμματος μας που θα γίνει στη Στυλίδα στο κτίριο του ΟΣΚ, το Σάββατο 25 & την Κυριακή 26 Απριλίου. Σκοπός του συνεδρίου είναι η εκλογή προέδρου του κόμματος, η ανακύρηξη και εκλογή των Αντιπροέδρων, του Γενικού Γραματέα και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το 42ο Πρωτάθλημα στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 42ο Πρωτάθλημα Ελλάδας της ιστορίας του, καθώς ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Κομοτηνή με σκορ 2-1 από τον Πανθρακικό. Ο αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζει με περηφάνια την κυριαρχία του. Αυτό είναι το 17ο στα τελευταία 19 (!) χρόνια, αλλά

Ριζικές αλλαγές σε πανεπιστήμια και σχολεία

Την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας και τάξης στα πανεπιστήμια προωθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που παρουσίασε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Παιδείας Αρ. Μπαλτάς. Με το πολυνομοσχέδιο, καταργούνται τα Συμβούλια Ιδρυμάτων, επανέρχεται η φοιτητική συμμετοχή στις πρυτανικές εκλογές, αποκαθίσταται η έννοια των