28 Απριλίου 2015

Kοζάνη - Με μόλις 1,25 ευρώ πήρε 346.871,71 ευρώ !



Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» για μία ακόμη φορά μοίρασε «τρελά» κέρδη. Ο μεγάλος τυχερός παίκτης από την Κοζάνη πήρε 346.871,71 ευρώ με μόλις 1,25 ευρώ! Πόνταρε σε 9 αγώνες της Πέμπτης 23 Απριλίου, σε 5 του φινλανδικού πρωταθλήματος και σε 4 του Γιουρόπα Λιγκ.

Παιδόφιλοι πλήρωναν έγκυες για να τους βιάσουν τα παιδιά!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφθηκε.
Συγκεκριμένα, μία συμμορία 7 παιδόφιλων που βίαζαν και κακοποιούσαν είτε ομαδικά είτε ένας-ένας βρέφη, μωρά και παιδιά και στη συνέχεια ανέβαζαν τα βίντεο από τις ασελγείς πράξεις τους στο ίντερνετ καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη.

ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ



Την Κυριακή 26 Απριλίου η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της διπλής επετείου του Ιερού Ναού Παντανάσσης Κατερίνης.

Ο Ιερός Ναός εόρτασε την ημέρα αυτή την επέτειο 60 ετών από τη θεμελίωσή του και 50 ετών από τα εγκαίνια. Την ίδια ημέρα εγκαινιάστηκε και η ενοριακή αίθουσα.

ΣΥΡΙΖΑ: Δηλώστε τις καταθέσεις για να τις σώσετε

Σχέδιο νόμου για την εθελοντική δήλωση των καταθέσεων στην Ελβετία, προκειμένου να νομιμοποιηθούν με την καταβολή ενός μικρού φόρου, πρόκειται να καταθέσει η κυβέρνηση τις αμέσως προσεχείς ημέρες, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Ελβετό υφυπουργό για Διεθνή Οικονομικά Θέματα Jacques de Watteville.

Στις ΜΟΥΣΕΣ εν χορώ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης !


Στις ΜΟΥΣΕΣ εν χορώ διασκέδασε την Κυριακή το βράδυ
ο δημοφιλής ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου
Βλαδίμηρος Κυριακίδης μαζί με όλους 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΟΥΔΡΙΑ


Την παρουσία του συμμαθητή τους καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης  Βαγγέλη Βουδριά στην εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία της "Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού" και του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού εκμεταλλεύθηκαν οι συμμαθητές του και την περασμένη Κυριακή 26 Απριλίου 2015, όχι μόνο έδωσαν το παρόν σ'αυτήν, αλλά και οργάνωσαν συνάντηση συμμαθητών στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Πιερίδες Μούσες" στον Κολινδρό.

Σε εξέλιξη η ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης


Στην τελική φάση βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη, με τη φιλοδοξία να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα αθλητικά στάδια σε όλη τη χώρα.

Ανακατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Σε ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου αλλά και με την τοποθέτηση χλοοτάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας προχωράει ο δήμος Θερμαϊκού.

Αναβίωση του Πανηγυριού του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ευόσμου "Πεχλιβάνηδες, Κουρμπάνι & Ζουρνάδες"

Το πανηγύρι του “Άη – Θανάση”, η μεγάλη  γιορτή του Πολιούχου  τοπικού Αγίου του Παλαιού Χαρμάνκιοϊ - Νέου Κουκλουτζά (σημερινού Ευόσμου),  αναβιώνει το Σάββατο 2 Μαΐου  στις 7 μ.μ. στα  Προαύλια του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου και Λυκείου  Ευόσμου (όπισθεν Ι. Ν. Αγίου

Συναυλία τάξεων πνευστών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης διοργανώνει συναυλία των τάξεων πνευστών του σχολείου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29/04/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πιάνου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης (κεντρικό κτίριο). 

Κολύμβηση -Τρέξιμο - Ποδήλατο στην Παραλία Κατερίνης στις 2 & 3 Μαΐου


Το Powerbar ALMIRA MAN, μια διοργάνωση που ξεκίνησε από την αγάπη και το μεράκι ορισμένων ανθρώπων για τον αθλητισμό πραγματοποιείται στην Παραλία Κατερίνης, το Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Μαΐου 2015. Η επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση του 2014 άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, οι οποίες, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές: «μας δίνουν δύναμη για το μέλλον».

Ρυθμίσεις δόσεων στο Δήμο Πύδνας -Κολινδρού

Από το Δήμο Πύδνας Κολινδρού ανακοινώνεται ότι με

βάση το ν. 4321/2015 παρέχεται η δυνατότητα ευνοϊκής

ρύθμισης του συνόλου των βεβαιωμένων οφειλών έως

26/05/2015.

Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακη 3 Μαϊου στην Κατερίνη



Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης με την παρούσα, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε για μια ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή μας στις διατάξεις του Νόμου 4177/2013 και τις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους του Μαΐου και του Νοεμβρίου αλλά και της διευρυμένης

Παρουσίαση του εργαστηρίου Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κατερίνης

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 27  και θα συνεχιστεί έως 30 Απριλίου 2015 η « Εβδομάδα  Επιστήμης και Τεχνολογίας» που διοργανώνεται από το Τμήμα ΤΕΙ  Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού της Κατερίνης,  με σκοπό την εξοικείωση και  ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος των  μαθητών και μαθητριών για την  Επιστήμη και την Τεχνολογία.

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ-ΣΤΑΥΡΟ

Δυο ενημερωτικές ημερίδες για επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ, πραγματοποιεί ο δήμος Βόλβης την ερχόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στις 10.00 στην Ασπροβάλτα (Πνευματικό Κέντρο ΙΝ Αγίου Γεωργίου) και στις 12.30 στον Σταυρό (αίθουσα ΚΑΠΗ).

Ζητείται βοηθός σερβιτόρου από ταβέρνα στην Παραλία Κατερίνης

Γνωση σερβικων και αγγλικων απαραιτητη η ταβερνα βρισκεται στην παραλια κατερινης δεν παρεχεται στέγη.

Μαχαίρωσαν 72χρονο στη Λεπτοκαρυά -Κρίσιμη η κατάστασή του


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 72χρονου ημεδαπού.
Οι δράστες, σήμερα (28-04-2015) τα ξημερώματα σε αγρόκτημα στη Λεπτοκαρυά Πιερίας,

Κατάστημα χωρίς άδεια λειτουργίας έκανε κατάληψη αιγιαλού στη Σκοτίνα ;


Κύριε δήμαρχε Δίου -Ολύμπου

Σας αποστέλλω αυτήν την ανοιχτή επιστολή με αφορμη τις παραβάσεις που
γίνονται από πλευράς επιχειρηματία στην παραλία Σκοτίνας, με αφορμή τις αποφάσεις που πήρατε
για υγιή ανταγωνισμό σε διπλανό χωριό.

5o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Θέμα: Σχετικά με τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ στις 01-04-2015


Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι
Τα θέματα που εξετάστηκαν είναι τα εξής:
  • Τρεις (3) αιτήσεις για άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου.  Χορηγήθηκαν τρεις (3).
  • Αίτηση εκπαιδευτικού για επιστροφή στην προηγούμενη τοποθέτηση, λόγω επιστροφής εκπαιδευτικού από άδεια. Έγινε δεκτό.