17 Σεπτεμβρίου 2015

Διανομή ροδακίνων σε Κονταριώτισσα, Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 18-09-2015 θα διενεργηθεί δεύτερη  διανομή ροδάκινων, κατά προτεραιότητα , στους κατόχους κάρτας σίτισης  της Ανθρωπιστικής Κρίσης του Δήμου       Δίου-Ολύμπου . Για την παραλαβή θα

22χρονος από το Μπαγκλαντές προσπάθησε ν΄αρπάξει τσάντα 22χρονης στην Κατερίνη





Συνελήφθη χθες (15-09-2015) το απόγευμα στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 22χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, καθώς όπως διαπιστώθηκε, βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει την τσάντα 22χρονης ημεδαπής.

2η Διανομή ροδακίνων στην Κατερίνη

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι η δεύτερη διανομή ροδακίνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18-9-2015, ώρα 9 π.μ. στην οδό 19ης Μαΐου, στο χώρο δίπλα από τον 2ο Παιδικό Σταθμό (άγαλμα γενοκτονίας Ποντίων, απέναντι από το 7ο Γυμνάσιο).

Δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης.

Είσοδος της DQS στη διαδικασία του νέου συστήματος κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων

Την είσοδο της στον έλεγχο και την επιθεώρηση για την κατάταξη ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, ανακοινώνει η DQS Hellas. Αποτελεί την θυγατρική εταιρεία της γερμανικής DQS Holding GmbH, του επίσημου φορέα

Μαθητική συναυλία στην Κοζάνη



Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους μαθητές - μέλη των μαθητικών μουσικών συγκροτημάτων «Blue Cheese Quartet» (Θάνος Τσακιλτζίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Χάρης Γρηγοριάδης, Ανδρέας Παπακώστας  - Σμύρης),

1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ «ΘΥΜΕΛΗ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. διοργανώνουν την 1η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη», που θα γίνει το διάστημα από 21 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

Υιοθετούσαν βρέφη με σκοπό να λαμβάνουν επιδόματα πρόνοιας !

Ζευγάρι ημεδαπών είχε υιοθετήσει βρέφη με παράνομο τρόπο προκειμένου να λαμβάνει επιδόματα πολυτεκνίας και πρόνοιας

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού, καθώς και των συνεργών τους

Κατάφεραν με δόλιο τρόπο να παρουσιάσουν τα παράνομα υιοθετημένα βρέφη ως δικά τους παιδιά

Πρόγραμμα Πρόληψης Σακχαρώδη Διαβήτη με Δωρεάν Εξετάσεις

Πρόγραμμα με θέμα την «Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με Δωρεάν Εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό» θα υλοποιήσει σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και το ΚΕΠ Υγείας Πυλαίας-Χορτιάτη εστιάζοντας στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας (> 65 ετών).

Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Πέλλας για παράνομο έρανο

Συνελήφθη προχθες (14-09-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας άντρας για διενέργεια εράνου, για λογαριασμό συλλόγου-σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

"Φιλική" τριάρα η ΑΕΛ τον Πιερικό μέσα στην Κατερίνη

Άλλο ένα νικηφόρο φιλικό τεστ για την ΑΕΛ που κέρδισε στο ΔΑΚ Κατερίνης 3-0 τον Πιερικό.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή με την φανέλα της «Βασίλισσας» για τον Κουτσιανικούλη, ενώ επέστρεψε και ο Μπόγιοβιτς και σίγουρα αναμένεται να δώσει λύσεις.