24 Απριλίου 2016

ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ : "Οικογενειακά επιδόματα – Ποιο 50 % στην Α δόση ???

ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ : Στέλνουμε την παρακάτω επιστολή σε ΜΜΕ, βουλευτές, υπουργούς, ΟΓΑ και όπου αλλού κρίνουμε σκόπιμο.

"Οικογενειακά επιδόματα – Ποιο 50 % στην Α δόση ???

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν φτάνει που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και χωρίς έγκαιρη ενημέρωση αποφασίστηκε να καταβληθεί το 50% της Α δόσης των οικογενειακών επιδομάτων, μα ούτε και αυτό δεν μπόρεσε να γίνει σωστά !!!

Μέσα από την ομάδα μας Διαμαρτυρία Τρίτεκνων (και όχι μόνο) Γονέων ( https://www.facebook.com/groups/diamartyriatriteknon/ )διαπιστώνουμε πως υπάρχουν οικογένειες που δεν πήραν ΚΑΘΟΛΟΥ χρήματα και οικογένειες που πήραν πολύ λιγότερο από το 50% της δόσης χωρίς κανένα προφανή λόγο, αφού και πάλι υποτίθεται πως θα στηριζόταν η καταβολή στα περσινά δεδομένα…

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πόσο ανίκανο είναι το σύστημα σε αυτή την χώρα. Πόσο πολύ αδιαφορεί το πολιτικό σύστημα για την Ελληνική οικογένεια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ως την Μ. Τετάρτη να καταβληθεί σε ΟΛΟΥΣ τους δικαιούχους ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Α δόση του οικογενειακού επιδόματος.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε κάνει τις εξής ενέργειες ήδη : Καταθέσαμε στην Προεδρία της Βουλής μια επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 1562-21/04/2016, η οποία υποτίθεται ότι διανεμήθηκε σε όλους τους βουλευτές και την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ https://drive.google.com/file/d/0BwQg-kwD6XEURzc2bXUyRllVMWc/view

Θεωρούμε δεδομένο ότι εφόσον δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια, όλοι αποδέχεστε ότι η πράξη αυτή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και αυθαίρετη.

Η εβδομάδα των Παθών που ξεκινάει την Μ. Δευτέρα, θα είναι των Παθών για όλους εμάς !

Επίσης βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε κι εμείς με την σειρά μας να πληρώσουμε φόρους και τις λοιπές υποχρεώσεις μας μέχρι να μπει ολόκληρη η δόση του επιδόματος. Ακόμα να ξέρετε πως οι βουλευτές που σιωπούν, οι υπουργοί και όλοι οι συνυπεύθυνοι έχουν την απόλυτη ευθύνη για όσα παιδιά θα μείνουν χωρίς φαγητό, χωρίς παπούτσια, ακόμα και χωρίς σπίτι ίσως… αν δεν πληρωθούν ενοίκια, δάνεια κλπ….

Μην ξεχνάτε ακόμα πως τα χρήματα που θα μας κατατεθούν καθυστερημένα, θα πρέπει να είναι έντοκα.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !