12 Μαΐου 2016

Στις 15 Μαίου σε όλες τις πλατείες της χώρας φωνάζουμε #ΑΡΚΕΤΑ

Την Κυριακή 15/5 ξαναγεμίζουμε το Σύνταγμα, και τις πλατείες της χώρας με ΟΧΙ, 15/5 ξυπνάμε, θυμόμαστε, παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
Φωνάζουμε #APKETA στα Μνημόνια της εξαθλίωσης της υποτέλειας και της φτωχοποίησης.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ !



Μιάου.. Μιάου…. Άνοιξε την πόρτα σε παρακαλώ….Πονάω…Μιάου.. Πονάω…

Άνοιξε την πόρτα επιτέλους !!
» Τι έγινε γατούλα μου ; Θέλεις κάτι να φας ; Περίμενε θα σου δώσω αμέσως ! »

Μιάου …Μιάου… Δεν πεινάω …Πονάω….
» Έλα γατούλα μου…Θα σε βάλω και γάλα που σου αρέσει τόσο πολύ.. »

ΕΑΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 53-52

Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκε από την ΕΑΚ Θεσσαλονίκης με 53-52 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρησης.

Η κούραση από τα διαρκή παιχνίδια και η καταπόνηση των εφήβων κυρίως παικτών του Πιερικού Αρχέλαου δεν απέτρεψαν την ομάδα από το να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

"Βίος ανθόσπαρτος".....μετά μουσικής!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης από τη Μυτιλήνη, Πάνος Γαληνός, συνόδεψε τη νύφη και ραδιοφωνική παραγωγό, Μαρία Λημναίου στο Δημαρχείο Μυτιλήνης για να

1η Συνάντηση Παιδικών Νεανικών Χορωδιών στη Νάουσα‏


Στις 21-22/5/2016 θα πραγματοποιηθεί η Πρώτη Συνάντηση Παιδικών καιΝεανικών Χορωδιών. Δεκατέσσερις χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Νάουσα, Βέροια, Μεθώνη, Ελασσόνα, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη, Ν. Μάδυτος, Κοζάνη) και περισσότερα από 530 παιδιά-χορωδοί θα πλημμυρίσουν την πόλη μας με μουσικές και τραγούδια. Η πρωτοβουλία ανήκει στο νεοσύστατο

: Ακατάλληλο το νερό της Νότιας Αριδαίας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ ότι από σήμερα 12.05.2016 θα επαναχρησιμοποιηθεί προσωρινά το νερό των πηγών του οικισμού. 

Αγώνας Μπαράζ Αλμωπός Αριδαίας -Γουμένισσα


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με την νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Τρίτη με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το Λύκειο Κορινού καθώς επίσης και το Γυμνάσιο Κορινού.

Δύο καταπληκτικές ταινίες με το ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή επιλογές από την ταινιοθήκη του Πρώτου Θέματος

 

Δύο καταπληκτικές ταινίες με το ΘΕΜΑ

Το Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» στη Βέροια

Η Περιφερειακή  Ενότητα Ημαθίας  διοργανώνει το  Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», από τις  10 έως τις   12  Ιουνίου 2016 στην περιοχή «Εβραίικα Μνήματα»  της Βέροιας.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα υψηλής αξίας προϊόντα του αγροτοδιατροφικού μας τομέα, μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Νάουσα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού


ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


1η οικογιορτή που γίνεται στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας


Γεύμα αγάπης σε 200 απόρους του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης έστειλε σήμερα, για μία ακόμη φορά, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, που, με αφορμή το Πάσχα, παρέθεσε γεύμα αγάπης, με συνδαιτυμόνες ανθρώπους  που βιώνουν σκληρότερα από όλους τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης.

Ο Σύλλογος Νέων Νέας Τρίγλιας σας προσκαλεί στη μουσική εκδήλωση που διοργανώνει


Θρησκευτική εκδήλωση στα Βράσταμα Χαλκιδικής


Η βυζαντινή Καρκάρα των Σημάντρων Χαλκιδικής


Προσλήψεις από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Θεσσαλονίκη)

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. επιθυμεί να προσλάβει για τη Δ/νση Πωλήσεων
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ με έδρα τη Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

Δήμος Κατερίνης: Ο νέος κανονισμός καθαριότητας. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Ο νέο
ς Κανονισμός Καθαριότητας που εγκρίθηκε με την αριθμ. 152/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22 Μαρτίου 2016, στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην περιφρούρηση της υγείας μονίμων κατοίκων και επισκεπτών. Αποβλέπει στο να βελτιώσει σημαντικά τη διαχείριση των αποβλήτων και τον τρόπο της αποκομιδής των απορριμμάτων στο δήμο Κατερίνης,

Casus Beli η αθέτηση συμφωνίας περί φιλοξενίας προσφύγων σε αμιγώς τουριστικές ζώνες

Casus belli είναι για την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας η αθέτηση της συμφωνίας μεταξύ ξενοδόχων για τη θωράκιση του Πιερικού τουρισμού από πρόσφυγες κυρίως στην παραλιακή ζώνη κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Συλλήψεις για κοκαϊνη από την Ομάδα Διώξης Ναρκωτικών Βέροιας

  • Συνελήφθησαν χθες (11-05-2016) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής

Καμία εγκατάσταση προσφύγων στην παραλιακή τουριστική ζώνη του Δήμου Κατερίνης

Συνάντηση με τον περιφερειακό εκπρόσωπο για τη Νότια Ευρώπη κ. Giovanni Lepri και ανώτερα στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είχε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, την Τετάρτη 11Μαίου, στην Αθήνα, αναφορικά με την διαχείριση του προσφυγικού.

Αντιμέτωπος με βαριά κακουργήματα ο Έλληνας βαρόνος του στοιχήματος



Αντιμέτωπος με βαριά κακουργήματα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο ιδιοκτήτης μεγάλης στοιχηματικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, σε βάρος του οποίου εκδίδεται προσεχώς ένταλμα σύλληψης από τις κυπριακές αρχές όπως αποκάλυψε η Kontra News.

Συνελήφθη 36χρονος στην Πιερία για διακίνηση κάνναβης σε τοξικοεξαρτημένα άτομα

Η συντονισμένη και αιφνιδιαστική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, οδήγησε στην σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κάνναβης σε τοξικοεξαρτημένα άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.

Ζητούνται πωλητές-αποθηκάριοι από Σούπερ Μάρκετ στη Βέροια

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ, ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΩΣ 25 ΕΤΩΝ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ E-MAIL: viografiko_id-2001@yahoo.gr

Οι Κοκκινοπλίτες τίμησαν την Παναγία της Ζωοδόχου Πηγής στα "Αμπέλια" Κοκκινοπλού


Πιστοί στην Παράδοση και στην τήρηση των ηθών και εθίμων της γενέτειράς μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας έδωσαν και φέτος το παρόν στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Μαϊου 2016 στο Εκκλησάκι της Παναγίας Ζωοδόχου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Πύρρος Δήμας

Σας πληροφορούμε ότι την 25-4-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 από την Διοίκηση του ¨Αθλητικού Συλλόγου Πύρρος Δήμας¨, συγκλήθηκε γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Πρόσκληση για συνεργασία απηύθυνε η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας σε ιδιώτες και επαγγελματίες του Κολινδρού, το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου. Διοίκηση και στελέχη της Τράπεζας επισκέφθηκαν τον γραφικό Κολινδρό, στη Βόρεια Πιερία, μια περιοχή που έχει μάθει να δίνει μάχες για την πρόοδο και την ανάπτυξη με θετικά αποτελέσματα.

Το Συντριβάνι του Πάρκου και πάλι στις ομορφιές του !





Αποτελεί διαχρονικά σημείο συνάντησης των κατοίκων της Κατερίνης και ένα από τα τοπόσημα της πόλης, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών, οι οποίες εμπλουτίζουν το προσωπικό αρχείο των περισσότερων δημοτών, από τα παιδικά τους ακόμη χρόνια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παραλία Κατερίνης

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 15:39 και την Κυριακή  15 Μαΐου και ώρα 07:30 θα διεξαχθεί με χώρο εκκίνησης την Παραλία Κατερίνης, ο Διεθνής αγώνας Τριάθλου almiraMAN 2016, σε συνδιοργάνωση με τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ, την Π.E.Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Πεντάχρονη αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο της γιαγιάς της

Ένα κορίτσι 5 ετών έχασε τη ζωή του αφού αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος με το όπλο της γιαγιάς της. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ντιτρόιτ, στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την αστυνομία η μικρή Mariah Davis βρήκε το όπλο στο υπνοδωμάτιο της