3 Ιουλίου 2016

18χρονος Σαλονικιός, στο βιβλίο Γκίνες !

Τον λένε Τόμας Αροτιουνιάν, είναι 18 χρόνων και είναι από Θεσσαλονίκη.
Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες  έλξεων, την 1η Μαρτιου 2016 και στις 8 Ιουνίου το ρεκόρ εγκρίθηκε, και είναι πια κάτοχος ρεκόρ Γκίνες !!!!

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπροβάλτα-Θεσσαλονίκη, ενώ κινούνταν στην οδό Λαγκαδά με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από την μηχανή. Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και κάλεσε άμεσα την

Αλεξάνδρεια: Ζητείται άτομο με δίπλωμα κατηγορίας Β για την θέση του Οδηγού

Ζητούνται οδηγοί το λιγότερο με απλό δίπλωμα κατηγορίας Β για τη μεταφορά προμηθειών και προσωπικού στο camp της Αλεξάνδρειας. Ωράριο: Πλήρης

5ο Φεστιβάλ Πόζαρ


Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο στη Σκύδρα



Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε το ενδιαφέρον της Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης, Τουρισμού και Βουλευτή του Νομού μας Θεοδώρας Τζάκρη για την προώθηση του αιτήματος του Δήμου Σκύδρας για την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου (Ε.Ε.Γ.) στο πλαίσιο της πρόσφατης συνάντησης και συνεργασίας της με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νικόλαο Φίλη.

Μπήκε με το αγροτικό του σε τράπεζα των Γιαννιτσών !

Σε απόγνωση; Χρωστάει και πονάει, όπως χιλιάδες κόσμος;
Αυτά τα δύο στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στην πράξη στην οποία προχώρησε σήμερα το μεσημέρι αγρότης από χωριό του Δήμου Πέλλας, ο οποίος αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ανεβάζοντας το αγροτικό του στις σκάλες και χτυπώντας την είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτική), στα Γιαννιτσά.

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση απάτης σε βάρος δημόσιου νοσοκομείου στην Ημαθία

Η μεθοδική και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης απάτης σε βάρος δημόσιου νοσοκομείου στην Ημαθία.

Απόψε στην Ανδρομάχη το 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τους "Σταυραετούς"

Σήμερα Κυριακή 03 Ιουλίου και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού Ανδρομάχης, το 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τον Σύλλογο Κρητών "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ".

Ζητούνται Διευθυντικά Στελέχη για το METRO Cash & Carry Βέροιας

Για τo κατάστημα μας στη Βέροια ζητάμε: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, υπεύθυνα για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος, καθώς επίσης και για τη διαχείριση του πελατολογίου και την ανάπτυξη των πωλήσεων στον τομέα ευθύνης τους.

Οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία Βέροιας, Χαλκιδικής, Θεαγένειο, Κοζάνης

ΓΝ Βέροιας

Ζήσης Σιέμπης: Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης με Master στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής

Προς πτώχευση η Jetoil

Οι φήμες που τελικά που κυκλοφορούσαν στην αγορά επιβεβαιώθηκαν.  Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, κατέθεσε στις 9 Ιουνίου η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Mamidoil Jetoil. Η εταιρεία κατέχει μερίδιο 9% στην εσωτερική αγορά, με δίκτυο 600 πρατηρίων και διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Τα μυδοτροφεία και η άσχημη εικόνα της Μεθώνης



Προφανώς πρέπει να ενοχλώ πολλούς … είτε με αυτά που γράφω, είτε με αυτά που λέω ..είτε ακόμη με τις φωτογραφίες που ανεβάζω !!!!

Τι να κάνουμε, δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα…Θα συνεχίσω να λέω και να γράφω και να φωτογραφίσω ότι μου αρέσει ότι με πειράζει και ότι μ’ ενοχλεί !!!

Πιερία: Συνελήφθη για δήθεν πώληση χρυσών λιρών

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, την 13-06-2016 σε περιοχή της Πιερίας, ο προαναφερόμενος με το πρόσχημα της πώλησης χρυσών λιρών σε χαμηλή τιμή, απέσπασε από 27χρονο χρηματικό ποσό.

Εντοπίστηκε χώρος στην Κατερίνη που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, που έγινε στις (01-07-2016) το βράδυ σε ισόγειο χώρο στην Κατερίνη, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 10 ατόμων, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Προβολές από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

Για ακόμα μια χρονιά η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης
κάνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο κινηματογραφικό!
Συνεχίζοντας την παράδοση που δημιουργήθηκε, με τη

Φιλοξενία παιδιών στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


Πενήντα παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας Γυμνασίου από τη Σέρβικη Δημοκρατία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, φιλοξενούνται αυτήν την περίοδο από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Ξενώνα στον Σβορώνο Κατερίνης.Τα παιδιά ήρθαν στην Πιερία, γεμάτα κέφι και χαρά, για να

Κατερίνη: Στην τελική ευθεία η μεταφορά της Λαϊκής αγοράς της Τετάρτης




Όλες τις αναγκαίες υποδομές, που σχετίζονται με τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης σε νέες οδούς, στα όρια των συνοικισμών Βατάν και Μυλαυλάκου ολοκληρώνει η ασφαλτόστρωση των οδών που συνδέονται με τη νέα χωροθέτηση.

Ζητείται ψήστης-μάγειρας από ταβέρνα ξενοδοχείου στην Πιερία

Ζητείται ψήστης-μάγειρας από ταβέρνα ξενοδοχείου στην Πιερία

Τηλέφωνο

"Σημαντική σύσκεψη στο Αιγίνιο με θέμα την άρδευση"

Για το μεγάλο θέμα της άρδευσης της δεξιάς όχθης του Αλιάκμονα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη στο Αιγίνιο, με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Ημαθίας και Πιερίας κ.κ. Καλαϊτζίδη Κωσταντίνου και Μαυρίδου Σοφίας, των Δημάρχων Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη Παναγιώτη, Βεροίας κ. Βογιαρζίδη Κωνσταντίνο και Πύδνας Κολινδρού κ. Λαγδάρη Ευάγγελου.

Παράσταση Ποντιακής Θεατρικής Σκηνής


Ο Γιάννης Πάριος στις 26 Αυγούστου στο Δίον Πιερίας

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, αλλά και από τους μεγαλύτερους συνθέτες, μια που σε όλα αυτά τα χρόνια έγραψε δίσκους, που είχαν τεράστια επιτυχία. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο.

Ζητούν από την Κυβέρνηση την άμεση νομική θωράκιση των αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες»

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στο Κωσταλέξι Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε η 5η Πανελλαδική συνάντηση Πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες» στην οποία συμμετείχαν μέλη κινημάτων πολιτών και παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα. Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που

38ο RIVER PARTY I 3 – 7 Αυγούστου

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα
 

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα

Ο Κώστας Ζολώτας ανακηρύχθηκε πρεσβευτής του Ολύμπου

Ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, στο περιθώριο της πρώτης παγκόσμιας προβολής του ντοκιμαντέρ «Mt Olympus the Creation» στο Θέατρο του Αρχαίου Δίου, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, επεφύλασσε μια έκπληξη στον επί σειρά ετών διαχειριστή του Καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» και οδηγό του Ολύμπου Κώστα Ζολώτα.

Δελτίο Τύπου ΚΕΠ Δήμου Πύδνας Κολινδρού για τον Κοινωνικό Τουρισμό ΟΓΑ 2016

.  
Κοινωνικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές)
2. Ιαματικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές και μέχρι 5 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις Υδροθεραπευτηρίων)