29 Αυγούστου 2016

Δήμος Πλατανιά...Δήμος 17.000 κατοίκων στο Νομό Χανίων

Ο Δήμος Πλατανιά είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Πλατανιά , ΒουκολιώνΚολυμβαρίου και Μουσούρων. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 495.43 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 18.622 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκε το Γεράνι.

Aegean: Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση έως 50%

Σε μια νέα κίνηση προσέλκυσης κοινού προχώρησε η Aegean όπου όλοι οι προορισμοί εξωτερικού προσφέρονται με έκπτωση έως 50%. Ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Καλαμάτα προς προορισμούς εξωτερικού και για κρατήσεις μέχρι 31.08.2016.

4ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού & Τεχνών στην Ελασσόνα

Το 4ο Φεστιβάλ Παράδοσης, Πολιτισμού & Τεχνών «… στου Ολύμπου την αυλή» είναι πλέον γεγονός και θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου 2016 στην Ελασσόνα. Για 4 μέρες, η καρδιά της παράδοσης, του πολιτισμού και των τεχνών θα βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου, στην αυλή του Ολύμπου.

Δήμος Παλαμά ...Δήμος 16.800 κατοίκων στο Νομό Καρδίτσας

Ο Δήμος Παλαμά είναι δήμος της περιφέρειας Θεσσαλίας με έδρα τον Παλαμά. Η συνολική έκταση του Δήμου είναι 382.722 τ.χλμ και ο πληθυσμός του είναι 16.726 κάτοικοι με βάση την απογραφή του 2011 (19.144 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001).

Μαθήματα της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών, του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης

Σας ενημερώσουμε, ότι στα μέσα Οκτωβρίου 2016,  θα ξεκινήσουν τα μαθήματα της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών, του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών  του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ., είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης (http://www.samarites.gr ) .

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΗΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ULM

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΗΣΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ULM ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΛ.004975259225492 /6973033900 Κ . ΚΩΣΤΑΣ

Στην Κοζάνη για ένα χρόνο τα σκουπίδια του Δήμου Κατερίνης


Για έναν, σύμφωνα τουλάχιστον με τους πρώτους υπολογισμούς, χρόνο πρόκειται να δεχθεί η ΔΙΑΔΥΜΑ την ταφή απορριμμάτων από την Κατερίνη, συνολικής ποσότητας 60.000 τόνων.
Σύμφωνα με τη σχετική (ιδιαίτερα θολή) απόφαση της νέας, σημερινής γενικής συνέλευσης της

Ανοίγει το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο με τον Ευγένιο Τριβιζά στη Θεσσαλονίκη!

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει με ένα φαντασμαγορικό θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Καστοριάς

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς, για μία ακόμη χρονιά, θέλοντας να είναι συνεπείς στον καταστατικό ρόλο της κοινωνικής ευθύνης και της συλλογικής εγρήγορσης απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς – κηδεμόνες για την στελέχωση και λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2016-2017 τόσο στην Καστοριά όσο και στο Άργος Ορεστικό.

Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων...Δήμος 16.700 κατοίκων στο Νομό Ηρακλείου

Ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων είναι δήμος της περιφέρειας Κρήτης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων ΑστερουσίωνΝίκου Καζαντζάκη και Αρχανών. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 335.38 τ.χλμ και ο πληθυσμός του 18.022 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2001. Έδρα του νέου δήμου ορίστηκαν τα τα Πεζά και ιστορική έδρα οι Αρχάνες.

Αυτός είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας – Έχει περιουσία 4,4 δισ. δολαρίων

Σύµφωνα µε τη λίστα «Forbes», ο πιο πλούσιος Ελληνας για το 2015 είναι ο Φιλάρετος Καλτσίδης (µε περιουσία 4,4 δισ. δολαρίων), καταλαµβάνοντας την 369η θέση της λίστας, έχοντας πέσει από την 234η όπου βρισκόταν το 2014 µε περιουσία 6 δισ. Δολάρια.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης Γιάννη Φάκα από τον "Αλλο Δρόμο"

Με την επιστολή αυτή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό "Άλλος Δρόμος για το Δήμο Κατερίνης".
Τα τελευταία 2 χρόνια διαφώνησα σε αρκετές περιπτώσεις με την αντιπολιτευτική τακτική της δημοτικής ομάδας η οποία, κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να ήταν πιο σκληρή και δυναμική απέναντι στην κακοδιαχείριση και τα φαινόμενα ατασθαλιών της δημοτικής αρχής.

Ολιγοήμερη μειωμένη παροχή νερού στην Τοπικής Κοινότητας Αγ. Γεωργίου Βέροιας

Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας γίνεται γνωστό ότι:
Τις επόμενες 3 ή 4 ημέρες θα παρατηρηθεί το φαινόμενο της μειωμένης παροχή νερού στην Τοπική Κοινότητα Αγ. Γεωργίου του Δήμου Βέροιας, λόγω εργασιών αποκατάστασης στο αντλιοστάσιο της ίδιας Τοπικής Κοινότητας.

Δήμος Κασσάνδρας...Δήμος 16.700 κατοίκων στη Χαλκιδική

Ο Δήμος Κασσάνδρας είναι δήμος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης την 1η Ιανουαρίου του 2011. Προέκυψε από την συνένωση του δήμου Κασσάνδρας και του δήμου Παλλήνης. Η έκταση του νέου Δήμου είναι 333,68 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του 16.672 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011 (16.153 κάτοικοι σύμφωνα με τηναπογραφή του 2001). Έδρα του δήμου ορίστηκε η Κασσανδρεία.

Υπερτυχερός στο Αγρίνιο κέρδισε 3,100.000 ευρώ στο Τζόκερ !

Ένα απλό δελτίο με έξι στήλες ήταν αρκετό για να χαρίσει σε έναν υπερτυχερό το ποσό των 3.104.628,74 ευρώ. 
Το τυχερό δελτίο του Τζόκερ παίχτηκε στο Αγρίνιο και έκανε τον κάτοχό του από τη μια στιγμή στην άλλη εκατομμυριούχο!

Πολίτης του Κιλκίς χρωστά στο Δήμο....3,23 ευρώ !

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Και πέφτει που λέτε στα χέρια μου, ειδοποιητήριο του Δήμου Κιλκίς προς πολίτη, με χρέος δυσθεώρητο, που λήγει λέει στις 30-9-2016 και οφειλόμενο ποσόν ΤΑΠ, άκου να δεις 3,23 ευρώ.

Μαχαίρωσαν 26χρονο έξω από μπαρ της Θεσσαλονίκης

Τις πρώτες πρωινές ώρες, χθες, Κυριακή 28 Αυγούστου, βρέθηκε έξω από μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας άντρας με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στην κοιλιακή χώρα και στο δεξί χέρι. Ο νεαρός άντρας είναι 26 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Ετήσιες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγινίου Ανατολική Ρωμυλία


Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 αρχίζουν οι ετήσιες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγινίου Ανατολική Ρωμυλία “Σεπτέμβρης 2016”. Ο Δημήτρης Μπάσης θα δώσει τη μεγάλη συναυλία την 1η Σεπτεμβρίου στις 21:15, στην πλατεία Αγίου Ανδρέα στο Αιγίνιο, με ελεύθερη είσοδο.

Διαμαρτυρία για τη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την απόφασή σας με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Κολινδρού. Δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν πρόκειται να δεχτούμε παθητικά μια τέτοια ενέργεια που, κατά την άποψή μας, αποδυναμώνει την περιφέρεια, καθώς αποκόπτει τους κατοίκους μιας περιοχής από υπηρεσίες κρίσιμες, συνυφασμένες με την καθημερινότητά τους και την παράδοσή τους.

Δήμος Αρριανών...Δήμος 16.600 κατοίκων στο Νομό Ροδόπης



Ο Δήμος Αρριανών είναι δήμος της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στα σύνορα με την Βουλγαρία. Συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων ΑρριανώνΦιλλύρας και των κοινοτήτων Οργάνης καιΚέχρου.

Σέρρες | Το 4ο Φεστιβάλ Μπουγάτσας «Bougatsa Days» έρχεται στις 22 Σεπτεμβρίου

Στις 22-23-24 και 25 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Κεντρικό Πάρκο Σερρών (Θερινό θεατράκι) το φεστιβάλ Μπουγάτσας και τοπικών προϊόντων «Bougatsa Days», με διοργανωτές τον Δήμο Σερρών και το Σωματείο Ζαχαροπλαστών και Μπουγατσοποιών Ν.Σερρών.

Τροχαίο δυστύχημα στο 11ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο Βέροιας -Κοζάνης


Χθες (28-08-2016) το απόγευμα στο 11,6 χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης, στους Γεωργιανούς Ημαθίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε ρέμα βάθους περίπου 2 μέτρων, με αποτέλεσμα το