7 Δεκεμβρίου 2016

Εορταστικές Κυριακές από τον Εμπορικό Σύλλογο Σερβίων


Φιλανθρωπικό bazar μαθητών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης



Για 7η χρονιά οι μαθητές και μαθήτριες του 4ου γυμνασίου Κατερίνης διοργάνωσαν σήμερα το φιλανθρωπικό bazzar με την στήριξη και καθοδήγηση του διευθυντή και των καθηγητών τους.

Ανανέωση και έκδοση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017



Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σε εφαρμογή της με αριθμ. Δ24α/Φ.11/ΓΠοικ. 36017/780/02-08-2016 (ΦΕΚ 2456/Β’/2016) Κοινής Υπουργικής Απόφασης και της με αριθμ. πρωτ. Δ24α/ΓΠοικ.56479/1308/6-12-2016 Διευκρινιστικής Εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης,

Πρόσκληση έναρξης χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δ.Ε. Αιγινίου


Θερίζει η ηπατίτιδα Α στο κέντρο φιλοξενίας Νέας Καβάλας Κιλκίς



Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η κατάσταση στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών στη Νέα Καβάλα Κιλκίς κρίνεται ως άκρως ανησυχητική. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς, παρουσιάστηκαν νέα κρούσματα ηπατίτιδας Α, σε παιδιά και νέους ηλικίας από 6-21 έτους, με 6 εξ' αυτών σήμερα να νοσηλεύονται στην παιδιατρική και παθολογική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Εθελοντική Ομάδα Πιερίας



Χθες το πρωί άκουσα τον κ. Τσολακίδη να δίνει συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοιμάζεται από τους εθελοντές στον Καπνικό Σταθμό. Ο κ. Τσολακίδης κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο να έρθει στην Κατερίνη και είπε το αυτονόητο:

Χορός Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας



Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας, διοργανώνει και σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, που θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9 μ.μ., στο κέντρο ¨Εφέσου Γεύσεις¨ στη Ν. Έφεσο Πιερίας.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ορμύλια Χαλκιδικής