28 Ιανουαρίου 2017

Ελληνο-σουηδική θέρμανση κατοικιών



Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης




Η Σουηδία είναι μια χώρα με 11 εκατομμύρια περίπου κατοίκους – όσους δηλαδή και η Ελλάδα. Όλοι ξέρουμε πόσο πολλοί Σουηδοί έρχονται να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Προτιμούν τη Ρόδο και τα άλλα νησιά του νότιου Αιγαίου, διότι σ’ αυτά τα νησιά υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια και καλός καιρός με ψηλές θερμοκρασίες – κάτι που οι Σουηδοί στερούνται. Τους βλέπεις όλη μέρα να κάνουν ηλιοθεραπεία και να ψήνονται στον ήλιο.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής συμμορία στη Θεσσαλονίκη



Διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις έλαβαν χώρα χθες (27-01-2017), στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τα επί μέρους Τμήματά της και τη συνδρομή συναδέλφων τους Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κατερίνη



Συνελήφθη χθες (27-01-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συγχαρητήρια σε Γιώργο Τζήμα και Θανάση Μαντζούκα από την ΕΑΥ Πιερίας






Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο για την τοποθέτηση του, στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Μεγάλη επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης



Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 10 περιπτώσεων κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Μαγνησίας.

Ο αγώνας «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» Πιερίων – «ΠΡΟΟΔΟΣ» Π. Κεραμιδίου θα γίνει στη Νέα Έφεσο


Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Ρητίνης, ο αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» Πιερίων – «ΠΡΟΟΔΟΣ» Π. Κεραμιδίου θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο στη Νέα Έφεσο την Κυριακή 29-1-2017 και ώρα 15:00.

Στο Ηράκλειο η πρώτη δημόσια τουαλέτα για ζώα !



Τουαλέτα για τετράποδα, αποφάσισε να φτιάξει μετά τον εξωραϊσμό της πλατείας Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια Ηρακλείου, ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά.

Μυτιλήνη: 2 χρόνια φυλάκιση σε ιδιοκτήτη κυλικείου για παρενόχληση ανήλικων μαθητριών

Σε ποινή φυλάκισης δυο ετών με αναστολή καταδικάσθηκε πρωτόδικα αργά σήμερα το απόγευμα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης ιδιώτης που εκμεταλλεύεται επιχείρηση εντός Γυμνασίου της πόλης, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 15 ετών.

Ποινική δίωξη για απώλειες 2,7 εκατ. ευρώ στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της απιστίας βρίσκονται τα προεδρεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του «Αλεξάνδρειου» ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, κατά την τελευταία 15ετία, για απώλεια -το ίδιο διάστημα- 2,7 εκατ. ευρώ, ποσό που προέρχεται από τα χρήματα που όφειλαν να καταβάλουν στο λογαριασμό όσοι εκ των καθηγητών του Ιδρύματος ασκούν παράλληλα ελευθέρια επαγγέλματα.

Μείωση 12% στην τιμή του φυσικού αερίου από την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης



Η εταιρεία ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αέριο Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας) σας ενημερώνει ότι μετά και την οριστικοποιηση της τιμής του φυσικού αερίου για τον μήνα Ιανουάριο του 2017, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2016, θα είναι μειωμένη έως και 12%, ακόμα μεγαλύτερη μείωση από αυτή που προκύπτει απο τη μείωση τουΕιδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Ανακοίνωση συλλόγου Νεφέλες


Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Κατερίνης στο Μυλαύλακο.

Η Οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" ξεκινάει έναν κύκλο εκδηλώσεων για το 2017

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα αντίστοιχα θέματα που θα παρουσιαστούν.



Ξεκινάμε τις εκδηλώσεις μας με μία επίδειξη χορτοφαγικών συνταγών η οποία θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Ταξιδιωτικό Γραφείο Complete Travel -Κατερίνη


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ

ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ




Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η Ιερατική Σύναξη φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό Παντάνασσας Κατερίνης.

Πεζοπορία και κοπή πίτας στο δάσος Τσαριτσάνης



Πεζοπορία και κοπή πίτας στο δάσος Τσαριτσάνης.Περπατάμε,γνωρίζουμε τη φύση και τα βότανα,αναβιώνουμε τα έθιμα.Η Ομάδα των φίλων του βουνού και του δάσους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης διοργανώνει πεζοπορία και κοπή πίτας στο καταφύγιο-παρατηρητήριο την Κυριακή 5 του Φλεβάρη 2017.