28 Ιουλίου 2017

Ντύθηκε στα μελανόλευκα ο Γιάννης Κανταρτζής



Στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ βρέθηκε σήμερα και υπέγραψε ο γνωστός Βολιώτης 24χρονος υψηλόσωμος (1,92) κεντρικός αμυντικός, στόπερ, ποδοσφαιριστής Γιάννης Κανταρτζής με πλούσιο βιογραφικό ομάδων με παραστάσεις από Super League A΄εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τελευταίο σταθμό την Ένωση Ερμιονίδας, αγωνίστηκε επίσης στον Εορδαϊκό, στην Καλαμάτα και στον Μαγνησιακό από όπου ξεκίνησε ποδοσφαιρικά.

Πνίγηκε 71χρονος στην Σκοτίνα Πιερίας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Σκοτίνας Πιερίας, 71χρονος.

Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ – ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 26 & 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017





Στα Αλώνια Πιερίας πραγματοποιήθηκε 26 και 27 Ιουλίου διήμερο εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ για τον εορτασμό του Πολιούχου του Αγ. Παντελεήμονα με πολύ έντονη την συμμετοχή του κόσμου όπως γίνεται τα τελευταία 8 χρόνια.
Στην Κεντρική πλατεία Αλωνίων στις 26 Ιουλίου σε έναν κατάμεστο χώρο την εκδήλωση πλαισίωσαν οι εξής καλλιτέχνες:

Ποντιακά πολιτιστικά δρώμενα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας



Η Ένωση Ποντίων Πιερίας διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά τα «Ποντιακά πολιτιστικά δρώμενα 2017», από την Παρασκευή 28 έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 21:00, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Πάτρα: Τσακώθηκε με τη μάνα της και έβαλε φωτιά για να καούν ζωντανές



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τασκωμός μεταξύ μητέρας και κόρης έφεραν την ένταση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κόρη φέρεται να κλείδωσε έξω από το δωμάτιό της και μετά επιχείρησε να βάλει φωτιά στο στρώμα με κερί.

Βάσεις: Σε ποιες σχολές εκτοξεύονται και σε ποιες πέφτουν



Παρά το Βατερλώ στα μαθηματικά κατεύθυνσης, οι σχολές υψηλής ζήτησης στα Πολυτεχνία διατηρούν τις βάσεις τους, το ίδιο και οι Ιατρικές και οι Νομικές σχολές. Oπως επισημαίνει ο ΕΤ με βάση τις εκτιμήσεις του αναλυτή Στρατή Στρατηγάκη, άνοδο θα σημειώσουν οι βάσεις στα ΤΕΙ που αφορούν σε παραϊατρικές και πολυτεχνικές ειδικότητες.

Σημαντικές ζημίες στις καλλιέργειες ροδάκινου στην Ημαθία



Μέχρι και στο 70% υπολογίζεται ότι φτάνει η μείωση της παραγωγής των ροδάκινων λόγω καρπόπτωσης σε ορισμένα αγροτεμάχια στην Ημαθία, εξαιτίας των έντονων και παρατεταμένων βροχοπτώσεων, που έπληξαν τις καλλιέργειες τις προηγούμενες ημέρες, όπως επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών, Χρήστος Γιαννακάκης.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στους Γόννους Λάρισας



Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε αγροτική περιοχή με ελαιώνες στους Γόννους της Λάρισας.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ Θεατρική Παράσταση την Δευτέρα 7 Αυγούστου



Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, ο Ντάνι Σκυλάκης, ο Πέντρο Πόνυ, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένο στην Ελληνική πραγματικότητα.

Ζητούνται άτομα για διανομή εντύπων σε Αλεξάνδρεια και Βέροια



ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΉ εταιρεία ζητεί άτομα για διανομή εντύπων σε Αλεξάνδρεια και Βέροια. Η διανομή είναι 3 ήμερη (Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο), πρωινή, 6 ωρη, γίνεται κάθε εβδομάδα και υπάρχει δυνατότητα άμεσης πρόσληψης.

Συνελήφθη 40χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης



Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.

4ο Καλοκαιρινό Σαρακατσάνικο γλέντι στον Άγιο Σπυρίδωνα


Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι στην Κοζάνη



Τοποθετήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων, που περιλαμβάνονται στο πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης.

Οι πρώτοι κάδοι τοποθετήθηκαν στην πλατεία Μπρίστολ και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργία τους ενώ θα ακολουθήσει η τοποθέτηση υπογείων κάδων στην πλατεία Ελευθερίας.

Ανδρομάχη: Επιστρώσεις πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμός πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων



Στη φάση της υλοποίησης εισέρχονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν επιστρώσεις πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμό πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων στον οικισμό της Ανδρομάχης.

Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές και απόπειρες κλοπής που έγιναν το τελευταίο 4μηνο



Η πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οδήγησε στην εξιχνίαση πολλών κλοπών και απόπειρες κλοπών σε επιχειρήσεις, σπίτια και οχήματα, που έγιναν το τελευταίο 4μηνο σε Πιερία, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Η ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ





Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ζωντανέψει ένα μεγάλο συμβολικό και πολιτικό πρόσωπο της παγκόσμιας κωμωδίας, τη «Λυσιστράτη», έργο παιγμένο το 411 π.Χ. στα Λήναια, μια από τις γιορτές προς τιμήν του Διονύσου.

Ετήσιος Χορός Μ. Αλέξανδρου Τριλόφου


Ζητείται γυναίκα για κουζίνα από το Κουτούκι του Νικόλα στην Περίσταση

Το γνωστό εστιατόριο-ταβέρνα-αίθουσα δεξιώσεων ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ στην Περίσταση, ζητεί πεπειραμένη γυναίκα για την κουζίνα του

Στην Κατερίνη το τυχερό δελτίο του Τζόκερ ! -5.031.000 ευρώ ο τυχερός





Στην Κατερίνη «έπεσε» το τυχερό εξάρι του τζόκερ. Ένας υπερτυχερός πέτυχε και τα έξι νούμερα του παιχνιδιού και κέρδισε 5.031.240,72 εκατ. ευρώ!

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν πέντε τυχερά δελτία, καθένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των 25.997,89 ευρώ.

Ο Βαγγέλης Γερμανός τραγουδάει στο Tunnel Festival με θέα στο Αιγαίο



Το 1ο Tunnel Festival Αιγάνης 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Με θέα στο Αιγαίο», διοργανώνει –υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας— συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Βαγγέλη Γερμανό.

Η Κατερίνη υποδέχεται το λείψανο του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω



Την Τρίτη 1 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί κατά την εκκλησιαστική τάξη, η υποδοχή τεμαχίου ιερού λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Διονυσίου του εν Ολύμπω,Προστάτου και Εφόρου πάσης Πιερίας.