27 Αυγούστου 2017

Δωρεάν βρεφικό γάλα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου προμηθεύτηκε πρόσφατα σημαντική ποσότητα γάλακτος σε σκόνη APTAMIL 3, SANILAC 3, NAN OPTIPRO 2 και NAN OPTIPRO 3 με κοντινές ημερομηνίες λήξης.

Θέσεις εργασίας από την BONATTI–J&P ΑΒΑΞ στην Καστοριά



Η Εταιρεία BONATTI–J&P-ΑΒΑΞ S.r.l., που έχει αναλάβει την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) από Θεσσαλονίκη μέχρι Καστοριά, προτίθεται να προσλάβει προσωπικό, ώστε να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες της κατασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Ψάχνουμε ανθρώπους με τις παρακάτω ειδικότητες και προσόντα:

Η ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών



H ερμηνεύτρια με την σπάνια φωνή, η καταξιωμένη δημιουργός, με σχεδόν 40 χρόνια επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας, η Ελένη Βιτάλη έρχεται στα Γιαννιτσά για μία μοναδική συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στις 9.00 το βράδυ!

Μετατίθεται για την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου το πανηγύρι Εντοπίων Νέας Εφέσου


ΤΟ 43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Με σύνθημα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο «Το μέλλον δε θα ρθει από μονάχο του…αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς», το φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή, το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός της νεολαίας για 43η χρονιά ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο ν. Πιερίας, οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ κορυφώνονται το ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Τρίκαλα: Στόλισαν το τρακτέρ και πήγαν να παντρευτούν!



Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δυο νέα παιδιά από το Γριζάνο Τρικάλων ανέβηκαν στο τρακτέρ. Φυσικά όχι για να πάνε στο χωράφι, μιας και ο γαμπρός είναι αγρότης στο επάγγελμα αλλά για να παντρευτούν.

Ο ρόλος των γυναικών στη γεωργία


Της Ανατολής Κωνσταντινίδου


Τον τελευταίο καιρό που διανύει η χώρα μας τη λεγόμενη οικονομική κρίση εκφράστηκαν και καταγράφηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με την ανάγκη στροφής προς τους τομείς πρωτογενούς παραγωγής και ιδιαίτερα του αγροτικού τομέα ώστε να ανακάμψει η οικονομία και να επέλθει η ανάπτυξη σταδιακά στην Ελλάδα.

Capital controls: Τέλος στο όριο αναλήψεων των 840 ευρώ από 1η Σεπτεμβρίου



Αλλαγές ήρθαν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στο όριο αναλήψεων μετρητών των 840 ευρώ για τους καταθέτες όλων των τραπεζών, ενώ από 1η Σεπτέμβρη θα ισχύουν οι νέες διατάξεις της απόφασης.

2ήμερο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Συλλόγων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας γιορτάζοντας φέτος τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της, οργανώνει στην αυλή του Καπνικού Σταθμού σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017» και στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της.

Προπονητής στον Πανναξιακό ο Κατερινιώτης Βασίλης Τσιουπλής



Μετά την παραίτηση του έως σήμερα προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου κ. Ιωάννη Φραγκίσκου, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το έργο που παραδίδει στους επόμενους προπονητές και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον σύλλογο από όποιο πόστο τον υπηρέτησε μέχρι σήμερα.

Aegean και EasyJet προειδοποιούν για μεγάλη απάτη με δώρο δωρεάν εισιτήρια



Δύο ψεύτικοι διαγωνισμοί λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, οι οποίοι καλούν τους χρήστες του Facebook να κοινοποιήσουν μία συγκεκριμένη ανάρτηση στη σελίδα τους προκειμένου να λάβουν μέρος σε κάποια κλήρωση.

Απίθανο βίντεο από μαθητές Λυκείου της Βούλας Αττικής στα Ζαγοροχώρια



Στο παρακάτω video θα δείτε την περιπέτεια 21 μαθητών, στα πανέμορφα φυσικά μνημεία του Ζαγορίου. Είναι μία προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας, να φέρει τα παιδιά κοντά στη φύση, αλλάζοντας τα δεδομένα των σχολικών εκδρομών.

Είναι επικίνδυνο το Wi-Fi για την υγεία; Τι πρέπει να προσέχετε



Στο σπίτι και στην δουλειά, δεκάδες ασύρματα δίκτυα μεταδίδουν αόρατα ραδιοκύματα μέσα από το χώρο και το σώμα σας.

Το ίδιο κάνουν και τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές, οι συσκευές με ενεργό Bluetooth και άλλες συσκευές που συνδέονται με αυτές. Είναι λογικό να αναρωτιέστε -και να ανησυχείτε- για το τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει η ασύρματη ενέργεια στην υγεία σας.

Viral αγγελία: Ζητείται υπάλληλος να δοκιμάζει sex toys. Μισθός 30.000 ευρώ !



Όποιος λέει οτι δεν υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, ας διαβάσει την παρακάτω αγγελία.

Το να βρεις μία δουλειά με ικανοποιητικό μισθό αυτές τις μέρες, σίγουρα είναι δύσκολη υπόθεση, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Μία από αυτές είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στην Μεγάλη Βρετανία.

Λογαριασμό 88.500 ευρώ έκανε ο Μπολτ στο Nammos της Μυκόνου !

Η καριέρα του στον στίβο τελείωσε, αλλά ο Γιουσέιν Μπολτ συνεχίζει να ζει την… καλή ζωή.

Και η Ελλάδα ήταν ένας από τους βασικούς σταθμούς των καλοκαιρινών διακοπών του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών.

Κλειστός ο κόμβος της Νέας Εφέσου μέχρι τις 31 Αυγούστου



Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού:

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη/ Κατερίνη προς Ν. Έφεσο/ Βαρικό θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Νότιο Α/Κ Κατερίνης και θα κατευθύνονται προς Ν. Έφεσο/ Βαρικό μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού.

Χαλκιδική: Πήγε σπίτι της ως υπάλληλος της ΔΕΗ και της "βούτηξε" 2000 ευρώ


Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 11 Αυγούστου 2017, προφασιζόμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η. πήγε σε οικία 73χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Χαλκιδικής

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους και τους τουρίστες του Κορινού ο Κλειστός Κόμβος

Κλειστός παραμένει από τις 14 / 06 ο κόμβος του Κορινού στην Πιερία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες οδηγοί, τουρίστες, επισκέπτες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με την εταιρεία Αιγαίο οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εως την Πέμπτη 31/08.


Κατερίνη: Συνελήφθησαν δύο 28χρονοι με ποσότητες κάνναβης


Συνελήφθησαν χθες (26-8-2017) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο 28χρονοι ημεδαποί,

Κατερίνη: 45χρονος εξέδιδε την 30χρονη σύζυγό του



Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (26 Αυγούστου) το μεσημέρι στην Κατερίνη, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας για μαστροπεία.

ΑΠΟΨΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 46ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ



Τίτλοι τέλους απόψε για το 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Η αυλαία πέφτει με την θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, η οποία παρουσιάζεται σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, στις 9 το βράδυ στο αρχαίο θέατρο Δίου.