19 Οκτωβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μεταγραφικές ενισχύσεις - Συνέχεια προετοιμασίας με φιλικό τ



Θετική ήταν η αποδοχή της συγκρότησης των Ομίλων της Γ Εθνικής για την διοίκηση των Πιερίδων Μουσών. Συγκεκριμένα η ομάδα ορίστηκε να αγωνιστεί στον 2ο Όμιλο με τέσσερις ακόμη ομάδες που είναι οι:

Πέντε αιτίες πονοκεφάλου που δεν φαντάζεστε

Η κεφαλαλγία (πονοκέφαλος) είναι μια κατάσταση η οποία εκδηλώνεται για πολλούς και διάφορους λόγους και ταλαιπωρεί κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.


Πονοκέφαλος και ημικρανία - Η μη επαρκής ενυδάτωση του οργανισμού, ή η κόπωση των ματιών είναι δύο πολύ συνήθεις αιτίες πονοκεφάλου. Υπάρχουν, όμως, και μερικές άλλες, που είναι αρκετά απρόσμενες και, ίσως, δεν τις φαντάζεστε...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ




Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η μνήμη του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Επίκεντρο του εορτασμού αποτέλεσε, για ακόμη μία φορά, ο ομώνυμος πανηγυρίζων Ιερός Ναός στη Ράχη Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έδειξε και πάλι το πραγματικό του πρόσωπο και πραγματοποίησε την ολική ανατροπή μέσα στην Κατερίνη με αντίπαλο τον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ 2-1, (0-1 το ημίχρονο). Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι έχοντας ευκαιρίες αλλά η ομάδα του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μπάλιο στο 18΄.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 430.000 ευρώ από τον ΕΛΓΑ στην Πιερία



Αποζημιώσεις ύψους 13.323.633,99 € θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, σε 54.688 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους .

Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν :

Δήμος Κατερίνης: Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων



Όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την υποδοχή στην πόλη μας, της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», συζήτησαν οι εμπλεκόμενοι φορείς στη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη εργασίες ασφαλτόστρωσης



Με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης & της ΔΕΥΑΚ εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου, στο σύνολο του Δήμου.

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗΣ)



Στον εντοπισμό και την κατάσχεση περισσότερων από δέκα (10) κιλών ηρωίνης και την εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της οποίας ενέχονται σε εμπορία ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:«ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»



Το μήνυμα της ευαισθητοποίησης & της εκπαίδευσης στην πρακτική της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης έστειλαν σήμερα, από την (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας, ο Δήμος Κατερίνης (Γραφείο Πολιτικής Προστασίας), το Ε.Κ.Α.Β., το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας.

«Λουκέτο» για το ιστορικό εργοστάσιο της πρώην Πίτσος



Την απόφασή της, να κλείσει το εργοστάσιο της στου Ρέντη, γνωστοποίησε η BSH Hellas (Pitsos).

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια της χώρας, το οποίο μετονομάστηκε σε BSH Hellas, μετά την εξαγορά απο την Bosch-Siemens Hausgerate Gmb της ελληνικής Pitsos που ιδρύθηκε το 1865.

Εκλογές Επιμελητηρίου Ημαθίας



Οι Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Συμβούλων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, θα γίνουν στις 03 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 8:00 π.μ. και θα λήξει στις 6:00 μ.μ., στην έδρα του Επιμελητηρίου (Βέροια, Κεντρικής 3)

2ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας & Πολιτισμού στο Αιγίνιο



Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Καλημέρα,



το -1ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας & Πολιτισμού-
έχει ήδη περάσει στα ιστορικά μας αρχεία σε
έντυπη μορφή, με την επιμέλεια του Μορφωτικού
Λαογραφικού Συλλόγου Αιγινίου -Η ΔΗΜΗΤΡΑ-
και σύντομα θα ανακοινωθεί
η διάθεσή του προς το κοινό.

ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ



Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) διαχρονικά αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς φορείς που τίμησαν με την παρουσία τους το πρόγραμμα των παραστάσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, ιδιαίτερα στα πρώτα βήματα του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας και όχι μόνο.

Ανακοίνωση διανομής ειδών παντοπωλείου και νωπού κρέατος απο τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού



Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 19/10/2017 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου και νωπού κρέατος στους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Αιμοδοσία για την Τράπεζα αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ¨ Κατερίνης

Στα λίγα χρόνια από την επαναδραστηροποίηση της τράπεζας αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ¨ Κατερίνης, η «οικογένειά» μας αριθμεί πολλές δεκάδες μελών και φίλων. Η προσφορά σε φιάλες είναι πολλές…αλλά και οι ανάγκες γι αυτό το ¨δώρο ζωής¨ εξίσου πολλές. Η ανταπόκριση μας σε κάθε ανάγκη για φιάλες αίματος, είναι σε κάθε περίπτωση άμεση και πολλές φορές καθοριστική.