13 Αυγούστου 2018

Ξήλωμα παράνομων εγκαταστάσεων στην Παραλία Παντελεήμονα



Σε επιχείρηση αποκατάστασης νομιμότητας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα προχώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, στην Παραλία Παντελεήμονα, με τη συνδρομή της Αστυνομίας.




Εκ νέου «ξήλωμα – απομάκρυνση παράνομων εγκαταστάσεων παραλίας», στις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε ύστερα από οδηγίες της Κτηματικής Υπηρεσίας.




Ο Δήμαρχος παρών, για να δώσει για ακόμα μια φορά το μήνυμα: Οι ακτές είναι ελεύθερες για τους πολίτες!




Πιστός στη δέσμευσή του για επανάληψη της επιχείρησης της 3ης Αυγούστου έδωσε την εντολή για την εκκαθάριση της ακτής της από κατασκευές παράνομες και καταχρηστικές.




Η κατάσταση γνώριμη. Αδαείς παραθεριστές επιλέγουν τμήματα της ακτής και τα οικειοποιούνται ως κτήμα τους. Δεν είναι δυνατό να επιτραπεί η ανομία!




Αποτελεί επιλογή του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει τον αγώνα απέναντι σε όλους όσους περιορίζουν εσκεμμένα την ελευθερία του κοινωνικού συνόλου στην πρόσβαση και τη χρήση των ακτών.




Μια επιλογή, με πολιτικά χαρακτηριστικά, βασισμένη στην προσπάθεια ετών για ανάπτυξη της περιοχής με βάση τη νομιμότητα και το σεβασμό στο περιβάλλον και τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !