23 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ (Τ.ΟΜ.Υ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Η 4η Τοπική Ομάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας η οποία συγκροτείται στην περιοχή του Δήμου Κατερίνης ξεκινά τη λειτουργία της, την Παρασκευή 26/01/2018.

Θεσσαλονίκη: ΙΧ έπεσε πάνω σε κολώνα στην οδό Λαγκαδά

ΙΧ προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού επί της οδού Λαγκαδά, με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς όχι κάποιος τραυματισμός.

Εξαιτίας του ατυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Πηγή φωτογραφίας:  life-events.gr  http://www.newsfish.gr

Πρόσκληση Εγκαινίων ΤΟΜΥ Κατερίνης


Περισσότερα από 1000 άτομα αξιοποιούν καθημερινά τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου



ε ιδιαίτερο χώρο αναψυχής και σε αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ζωής των πολιτών, εξελίσσεται η λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, καθώς καθημερινά περισσότεροι από 1000 μαθητές, αθλητές και γενικότερα δημότες όλων των ηλικιών, αξιοποιούν τις πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του, συμμετέχοντας σε προγράμματα ατομικής & συλλογικής κολύμβησης.

Ένα τραγικό ιατρικό λάθος που άφησε παράλυτη φοιτήτρια





Ένοχος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου γιατρός του Βενιζελείου Νοσοκομείου για την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια σε βάρος φοιτήτριας, η οποία από το 2011 βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

"ΑΡΓΟΣ" : Οι αποφάσεις της πενταμελούς επιτροπής, εις βάρος των ζώων, συνεχίζονται



Η πενταμελή επιτροπή, για όσους δεν γνωρίζουν, αποτελείται από δύο άτομα του φιλοζωικού σωματείου Άργος και από τρία άτομα του δήμου Κατερίνης (αντιδήμαρχος, κτηνίατρος, ζωοκόμος) ενώ ο νόμος προβλέπει και έναν εκπαιδευτή ουδέτερο. Έτσι όπως καταλαβαίνετε πάντα υπάρχει πλειοψηφία σε όποια απόφαση και να πάρουν.

ΓΕ ΕΔΕΣΣΑΪΚΗ – ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0



Ο τραυματισμός του παίκτη – προπονητή Π. Στούπα, στο ξεκίνημα του 1ου σετ (2-5), μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον υπόλοιπο αγώνα, στον οποίο ο Αίολος ούτως ή άλλως, είχε δύσκολο έργο. Πόσο μάλλον με προβλήματα απουσιών.

Adopt Olympus Heritage Cite



Ο Όλυμπος, το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, με την κορυφή του να αγγίζει τα σύννεφα, επιλέχθηκε από τον Δία και τους υπόλοιπους "θεούς" της Ελληνικής μυθολογίας να γίνει το μυθικό τους παλάτι. Ο Όλυμπος, ο πανέμορφος Εθνικός δρυμός της Ελλάδας, που προσελκύει επισκέπτες, φυσιολάτρες, περιπατητές, ορειβάτες, αθλητές και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από τα πέρατα του κόσμου. Ο πνευματικός Όλυμπος με τα Μοναστήρια, τις Σκήτες και τα Ξωκλήσια. Αυτός ο παγκοσμίως μνημειώδης πολιτιστικός Όλυμπος δεν είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι υπογραφές μας ανοίγουν τον δρόμο!




Περισσότερα ΕΔΩ

Κατερίνη: Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα

Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα (κρύα κουζίνα-λάντζα), σερβιτόροι/ες με γνώσεις ξένων γλωσσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906571091. Ώρες επικοινωνίας 10:00πμ-14:30μμ κυρία Όλγα.

Κατερίνη: Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση αγγλικής

Ζητείται υπάλληλος γραφείου με πολύ καλή γνώση αγγλικής ή και περισσότερων ξένων γλωσσών.

Η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι απαραίτητη. Άτομο με διοικητικές ικανότητες, υπεύθυνο.

Η προϋπηρεσία στον χώρο θα εκτιμηθεί. Δυνατότητα εξέλιξης.

Ώρες επικοινωνίας καθημερινά 10:00πμ-14:30μμ στο τηλ 6906571091 κα Όλγα και καθημερινά μετά τις 18:00μμ στο τηλέφωνο 6976002706 κα Στεφανία.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 19:00 μ.μ. ομιλία με θέμα: "Βελονισμός και Σύγχρονη Δυτική Ιατρική"



Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 19:00 μ.μ. η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη" διοργανώνει ομιλία με θέμα:


"Βελονισμός και Σύγχρονη Δυτική Ιατρική"




Χορηγία 20 ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης από τον ΤΑΡ



ην Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) AG πραγματοποίησαν εκδήλωση για την παράδοση και παραλαβή 20 ασθενοφόρων οχημάτων στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, παρουσία της Διοίκησης του οργανισμού και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε πλήρη εξέλιξη και συντονισμό οι σωστικές ενέργειες από την Π.Ε Πιερίας



Με γοργό ρυθμό υλοποιούνται σωστικές εργασίες από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αποκατάσταση ζημιών από τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν το Νοέμβριο την Πιερία.

Τέλος και ο Καμπερίδης από τον Πιερικό


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιώργο Καμπερίδη, που αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και βρίσκεται ήδη σε επαφές με προπονητές.