30 Ιανουαρίου 2018

Πιερία: Συνελήφθη 47χρονος με 545 γραμμάρια κάνναβη

Συνελήφθη χθες (29-1-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομική έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό και στην αυλή του σπιτιού, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 543,9 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Αποχαιρετιστήρια - Ευχαριστήρια Επιστολή του Υποστρατήγου Αθανάσιου Μαντζούκα



Μετά από την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθηκα στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Δημοτική βιβλιοθήκη Κορινού - Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου



Στο πρόγραμμα δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού, για την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2018 εντάσσεται η Ημερίδα - Εργαστήριο με θέμα: "οικολογικά καλλυντικά", η οποία με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Σύσκεψη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και των πολιτιστικών συλλόγων



Η καταγραφή της ατζέντας των εκδηλώσεων, που πρόκειται να πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια του 2018 οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι ημερομηνίες και η υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται βρέθηκαν στο επίκεντρο της καθιερωμένης ετήσιας συνάντησης των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης, με το Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΝ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ



Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης εόρτασε με λαμπρότητα την εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο την Κυριακή μετά τη μνήμη του Αγίου (23 Ιανουαρίου).