1 Φεβρουαρίου 2018

Πιερία: Συνελήφθη 40χρονος με κροτίδες



Συνελήφθη χθες (31-1- 2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από

αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της

Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 40χρονος

υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου

που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 κροτίδες.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Αποκατάσταση οδοστρώματος & ασφαλτοστρώσεις στον Κορινό



Στην επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Κορινού, έπειτα από τις ζημιές, που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, επικεντρώθηκαν σήμερα οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή στο σπίτι της στη Νάουσα

Ζωντανή κάηκε 82χρονη, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία, όπου διέμενε, στην Επισκοπή Νάουσας. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Γείτονες έσπευσαν στο φλεγόμενο σπίτι και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στην οικία εντόπισαν απανθρακωμένη την ηλικιωμένη. Από τη φωτιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο σπίτι.

Τα νέα κριτήρια για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ



ύξηση τουλάχιστον κατά 20% των εισοδηματικών ορίων υπαγωγής στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) για τις πολύτεκνες οικογένειες και τα νοικοκυριά με πολυάριθμα μέλη, ενέκρινε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης ενώ ανακοινώθηκε ότι οι αιτήσεις ανοίγουν στις 15 Φεβρουαρίου σε ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Από σήμερα, Πειραιάς - Αεροδρόμιο, με τρένο



Aπό σήμερα Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνδέει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, απευθείας, με τη νέα διαδρομή Πειραιάς-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Συμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα διαδρομή διαρκεί 1 ώρα και 3 λεπτά. Στο τμήμα Αεροδρόμιο - Πειραιάς, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ανά μία ώρα. Το κόστος του εισιτηρίου δεν μεταβάλλεται, ενώ ταυτόχρονα το επιβατικό κοινό δεν χρειάζεται μετεπιβίβαση στην Αθήνα.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του και συγκέντρωσε πλήθος καλεσμένων και επισήμων, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης τίμησε τους αθλητές του, για τις μεγάλες αγωνιστικές διακρίσεις που πέτυχαν το 2017, τους αριστούχους αθλητές του καθώς και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στους σκοπούς του Ομίλου και τον αθλητισμό.

Εξοχή: Πλήρης αποκατάσταση οδοστρώματος το οποίο είχε διαβρωθεί από τις πλημμύρες



Στην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής.