20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - MASKE PARTY: Πολύ κέφι, αποκριάτικη ατμόσφαιρα




Με πολύ κέφι, γέλιο και χορό, αλλά και σάτιρα πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο maske party που διοργάνωσαν οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018 σε γνωστό Club στην Κατερίνη.

Εθελοντική Αιμοδοσία από την "Παναγιά Σουμελά" Κατερίνης

Την πρώτη σημαντική εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει η "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ" Κατερίνης την Κυ​ριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, από τις 9:00 έως τις 13:00, στην πολιτιστική στέγη του Συλλόγου, Ηλιουπόλεως 40, Κατερίνη.

Έκαψαν τον... Μπουτάρη στο Μακροχώρι Ημαθίας



Με πολύ κόσμο και καλή διάθεση, μικροί και μεγάλοι, καρναβαλιστές και μη, έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής 18/2 το καθιερωμένο ραντεβού στο Μακροχώρι, για το κάψιμο του Καρνάβαλου. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η δημοτική κοινότητα Μακροχωρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου και Ντόπιων Μακροχωρίου, με τη συνδιοργάνωση του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μακροχωρίου.

Βρέθηκε τραυματισμένος σε ρέμα 47χρονος κάτοικος Καρίτσας



Ελαφρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ένας 47χρονος άνδρας από ρέμα, στην περιοχή Βροντού Ολύμπου, στην Πιερία.

Ο 47χρονος αναζητούνταν από το πρωί όταν και η οικογένεια του δήλωσε την εξαφάνισή του καθώς δεν επέστρεψε στο σπίτι του στην  Καρίτσα.

Τέλος και ο Χριστοφορίδης από τον Πιερικό -Νέος προπονητής ο Λεωνίδας Μπίλης



O ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη. Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα αυτό στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια των προσωπικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων του. Η διοίκηση είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα που υπηρέτησε και αγαπάει παραμένοντας πιστός φίλος.

Φεβ Ημερίδες σε Έδεσσα και Γιαννιτσά με θέμα:«Κάπνισμα – Απειλή για τη Δημόσια Υγεία



Ο αντικαπνιστικός νόμος στο επίκεντρο ενημερωτικών ημερίδων που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία Π.Ε. Πέλλας και Επιμελητηρίου Πέλλας

Με θέμα «Κάπνισμα – Απειλή για τη Δημόσια Υγεία, η Εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου στις Ελληνικές Επιχειρήσεις» πραγματοποιούνται αυτήν την εβδομάδα δύο ενημερωτικές ημερίδες στην περιοχή μας.

Διαμαρτυρία Φορέων Και Συλλόγων Για Το Λιμάνι Της Ουρανούπολης


Οι φορείς και οι σύλλογοι της Ουρανούπολης αποφάσισαν και καλούν τους κατοίκους του χωριού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 23.02.2018, στις 8 το πρωί για να διαμαρτυρηθούν για την απραξία των αρμοδίων να δώσουν λύσεις στο επικίνδυνο οδικό δίκτυο Τρυπητή- Ουρανούπολη και στο εδώ και οκτώ χρόνια σταματημένο έργο κατασκευής του λιμανιού.

Συναγερμός για την ιλαρά σε όλη την Ευρώπη



Σε έκτακτη προειδοποίηση για την εξάπλωση της ιλαράς ειδικά στην Ευρώπη προχώρησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), καθώς μόνο το 2017 καταγράφηκε αύξηση των κρουσμάτων κατά 400% στην Γηραιά Ήπειρο!

Και το Λιτόχωρο στα 23 σημεία υποδοχής οπλιτών από την ΕΣΣΟ Μαρτίου



Με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) τα κέντρα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς οι νέοι οπλίτες θα παρουσιαστούν σε 23 διαφορετικά σημεία υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα. Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία του οι στρατεύσιμοι.

Εκπληκτικά Βίντεο για τη Νότια Πιερία και το Ελατοχώρι


Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων

Τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση των αγώνων της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Παίδων και Νέων απένειμαν στην ΕΠΣ Πιερίας, τόσο οι νικητές (και στις δύο κατηγορίες) της ΕΠΣΜ (Θεσσαλονίκη), όσο και οι ηττημένοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησία).

"Αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο μας Διευθυντή Δημήτριο Κυριακού"



Με μεγάλη θλίψη, ο Σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο μας Διευθυντή Δημήτριο Κυριακού.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1878 ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ



Η φλόγα του αγώνα δεν θα σβήσει ποτέ!

του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά




Είναι πράγματι βαριά και τραγική η ιστορική μοίρα του Ελληνισμού, καθώς δεν πήρε και δεν χάρηκε τίποτα απ' όσα του ανήκουν, χωρίς να χύσει κρουνούς αίματος, χωρίς να στήσει βωμούς.

Γεννήθηκε στη Λάρισα το πρώτο προσφυγόπουλο του προγράμματος ESTIA



Ένα υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από μία μητέρα – επωφελούμενη του προγράμματος ESTIA (Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση – Εmergency Support Τo Integration and Accommodation) το οποίο υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και με τη χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

Αναζητεί τη δίδυμη αδερφή της


"Έφυγε" από τη ζωή ο Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Δημήτρης Κυριακού

Έφυγε χθες, Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο θεολόγος Δημήτρης Κυριακού, Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, ο οποίος νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ



Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τον Γιάννη Μανιάτη Βουλευτή Αργολίδας της ΔΗΣΥ, τον Πασχάλη Τόσιο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., την κα. Μαρία Μίχου πρώην Βουλευτή Πιερίας και τον Γενικό Γραμματέα της Ν.Ε. Ν. Πιερίας κ. Χρήστο Τζιουβάρα, εν όψει του Συνεδρίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου Σεμινάριο με θέμα " Ηγεσία:Τι είναι και ποιος τη χρειάζεται; "



Η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" διοργανώνει σεμινάριο με θέμα:




"Ηγεσία: Τι είναι και ποιος τη χρειάζεται; Μια συζήτηση πρακτική για όλους"

Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ 2017-18 ο Πιερικός Αρχέλαος



Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 62-59 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννίτσων Έλλη Μυστακίδου, στον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και κατέκτησε τον τίτλο για Πέμπτη συνεχόμενη φορά και έκτη τα τελευταία επτά χρόνια.