28 Φεβρουαρίου 2018

Ζητείται Πωλητής Μικρής Λιανικής στην Πιερία



Ο όμιλος PEPSICO στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την TASTY FOODS, στον τομέα παραγωγής και πώλησης Snacks & την PepsiCo–HBH στα μη αλκοολούχα ποτά αντίστοιχα.
Στην TASTY FOODS ζητάμε να καλύψουμε τη θέση του/της:

Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Κολινδρό



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα μεταβεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού , προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 140 χρόνων από την επανάσταση του Κολινδρού.

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάργηση της Τράπεζας Πειραιώς στον Κολινδρό



Κύριε Διευθυντά,

Η πρόθεσή σας να καταργήσετε το υποκατάστημα Πειραιώς στον Κολινδρό, αναιρώντας έτσι προηγούμενη απόφασή σας με την οποία λειτουργούσε έως τώρα δύο έστω μέρες- αν και μας είχατε διαβεβαιώσει για τρεις- αποτελεί για μας δυσάρεστη έκπληξη και συγχρόνως έκτυπο δείγμα ασυνέπειας και έλλειψης κοινωνικής ευαισθησίας εκ μέρους σας.

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην 8η Επαρχιακή Οδό Λεπτοκαρύα - όρια Π.Ε. Πιερίας

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην 8η Επαρχιακή Οδό Λεπτοκαρύα - όρια Π.Ε. Πιερίας (Λεπτοκαρύα – Καρυά).

Η Υ.Τ.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους οδηγούς που κάνουν χρήση την 8η Επαρχιακή Οδό, Λεπτοκαρύα - όρια Π.Ε. Πιερίας (Λεπτοκαρύα – Καρυά), είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων τους, από το 14ο χιλιόμετρο έως το 17ο, καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ωρου και μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης.

Δήμος Κατερίνης: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟΥ



Ο Δήμος Κατερίνης και η εκδοτική εταιρεία WELCOME σας προσκαλούν την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, στην τιμητική εκδήλωση για τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον ΜΙΜΗ ΔΟΜΑΖΟ.


Δωρεάν διατροφή για ασθενείς της νόσου του CROHN



Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου έχει στη διάθεσή του 10 συσκευασίες πλήρους διαλύματος εντερικής διατροφής σε μορφή σκόνης, σχεδιασμένο για τη διαιτητική αγωγή ασθενών με φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου, όπως νόσος του CROHN.

Ανθοκομική Έκθεση στην αυλή του Kαπνικού Σταθμού Κατερίνης



Η Eθελοντική Oμάδα Dράσης νομού Πιερίας, μετά από συνεννόηση με τους ανθoπαραγωγούς του νομού μας, οργανώνει ανθοκομική έκθεση στην αυλή του Kαπνικού Σταθμού Κατερίνης από τις 19 έως τις 23 Απριλίου 2018.

Αφαίρεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό και οικοδομικά υλικά στη Νότια Πιερία



Συνελήφθησαν προχθές (25-2- 2018) το απόγευμα σε περιοχή της

Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου -

Ολύμπου, ένας 45χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη υπήκοος

Αλβανίας, καθώς νωρίτερα διέρρηξαν κατάστημα που ήταν εκτός

λειτουργίας και αφαίρεσαν μηχανολογικό εξοπλισμό και οικοδομικά

υλικά.

9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ»



9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟΝ 2018 και παράλληλων αγώνων


Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ


Αγωνιστικός Δρόμος 5χλμ


Παιδικός αγώνας 1χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων



Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» 21.097μ.

Ανεξέλεγκτη η ρίψη απορριμμάτων και μπαζών στον Εύοσμο



Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της παράνομης ρίψης ογκωδών αντικειμένων, απορριμμάτων και μπάζων στη νεόδμητη περιοχή άνωθεν του περιφερειακού στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπου πολίτες απορρίπτουν πάσης φύσεως αντικείμενα δημιουργώντας μικρές παράνομες χωματερές, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ



Από τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ανακοινώνεται ότι κυρώθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, (ΦΕΚ 20/Δ/2018),ο δασικός χάρτης της Π.Ε. Πιερίας εκτός των Τοπικών Κοινοτήτων Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης, Αγαθούπολης, Μακρυγιάλου & Μεθώνης, του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού όπου ακολουθείται η ίδια διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τελικός Κυπέλλου «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ» «ΕΘΝΙΚΟΣ» Ν. Κεραμιδίου



Την Δευτέρα 26-2-2018 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας έγινε η κλήρωση και σύσκεψη της Επιτροπής Κυπέλλου και των ομάδων «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ», «ΕΘΝΙΚΟΣ» Ν. Κεραμιδίου που θ’ αγωνισθούν στον Τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης την Τετάρτη 14-03-2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.