9 Μαΐου 2018

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο ΤΕΙ Κατερίνης


Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου



Οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, οι οποίες εκτελούνται συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους, στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης, διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους, δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες μεταφοράς των ευπαθών αγροτικών προϊόντων, ενώ συντελούν στην στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

Η παιδική & νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Μακεδονικού Κέντρου



Στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 05 και 06 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη (αμφιθέατρο του Μουσείου), συμμετείχε η παιδική και νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Περαία: Ξεκινούν τα «Καλοκαιρινά Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018»


Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μεταμοσχεύσεων και Δωρεάς Οργάνων στο Γ.Ν. Κατερίνης




                          

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Γ.Ν. Κατερίνης το Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μεταμοσχεύσεων και Δωρεάς Οργάνων (ETPOD) σε συνεργασία με το Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος.

Συνελήφθησαν δύο άτομα που κατακρατούσαν παράνομα (50) αλλοδαπούς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο



Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και η ενδελεχής διερεύνηση πληροφοριών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο (2) ατόμων που εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης αλλοδαπών.

Διήμερο εκδηλώσεων στην Πυλαία για την Αγία Γλυκερία






Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Αγίας Γλυκερίας διοργανώνει τις επόμενες ημέρες στην Πυλαία ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη. Με σειρά θρησκευτικών αλλά και πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν ως κύριο στόχο τη διατήρηση της παράδοσης.

Γνωστοποίηση Συλλόγου "Κόρες Πιερίων Οι Κατερινιώτισσες "

Καλημέρα, θα θέλαμε να σας γνωστοποιησουμε την δημιουργία και λειτουργία του Συλλόγου "Κόρες Πιερίων Οι Κατερινιώτισσες ".

Ο Σύλλογος λειτουργεί στην έδρα του Εθνικής Αντίστασης 43 και έχει ποικίλες δράσεις.

Η εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας στην Πατρίδα Βέροιας 19 – 21 Μαΐου



Την Θαυματουργή και Μυροβλύζουσα εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας θα υποδεχτεί το Σάββατο 19/5/2018 η Πατρίδα Βέροιας.

Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερες τιμές στα προπύλαια του Ι. Ναού της Υπαπαντής του Χριστού στην Πατρίδα, από τον Ι. Κλήρο και τον πιστό λαό, στις 18:00 το απόγευμα.

Έκτακτη βλάβη στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης επί της οδού Τερζοπούλου

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τις 15:00 μ.μ., στις οδούς Ηπείρου, Πυθαγόρα, Ηροδότου, Εθνικού Σταδίου, Δημοκρίτου, Ησιόδου και πέριξ όλων των οδών αυτών, λόγω έκτακτης βλάβης στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης επί της οδού Τερζοπούλου".

Συνάντηση Υφυπουργού Παιδείας Μ. Τζούφη με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων Πιερίας



Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας Μερόπης Τζούφη με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Εργαστηρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) από τους Νομούς Πιερίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Πιερίας, καθώς και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, Αστέριος Καστόρης και Χάρης Τζαμακλής.

Μελανόλευκη υποστήριξη και αγάπη, συνάντηση στο Αίγιο


Επειδή η «μελανόλευκη» αγάπη δεν έχει όρια και χιλιομετρικές αποστάσεις βρέθηκε για πολλαπλή φορά από την Κατερίνη στο Αίγιο ο Βασίλης Τσακιρίδης μέλος του Δ.Σ. του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην δεύτερη μεγάλη του αδυναμία τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ στο Αίγιο, αφού η μεγαλύτερη και πρώτη αδυναμία και αγάπη ανήκει φυσικά στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Γιατί αυτό που τους ενώνει είναι η «μελανόλευκη» αγάπη και ξεχωριστά γνωστά συναισθήματα για τον καθένα, την πόλη και την αγαπημένη ομάδα τους. 

Επίσημη έναρξη των Λασσανείων 2018 με μία μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλη

Τα 36α Λασσάνεια του Δήμου Κοζάνης φέτος αρχίζουν με μία μεγάλη συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Βασίλη Καζούλη, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης! Λίγο πριν την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής. Την Τρίτη 19 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.

Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών στο πλαίσιο του τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνος



Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά κλείνει για τις Πιερίδες Μούσες με τη γλυκόπικρη γεύση αφού παρά την πολύ καλή πορεία και την συνεχή πρωτιά στο πρωτάθλημα δεν ευδοκίμησαν στο τέλος να κόψουν πρώτες το νήμα και να πετύχουν την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Με επιτυχία διοργανώθηκε ενημερωτική εκδήλωση από την Πιερική Αναπτυξιακή



Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης 8 Μαΐου η Πιερική Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΟΥΣ ΕΚΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΤΑΒΛΙΣΜΕΝΗΣ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΑΣ



Το Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει οτι λόγω άρσης δασικής ρυθμιστικής διάταξης Εκτατικής και Ημισταβλισμένης Χοιροτροφίας σε δάση και δασικές εκτάσεις οι δικαιούχοι χοιροτρόφοι υποχρεούνται εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών να περιορίσουν εντός των σταβλικών ή περιφραγμένων εγκαταστάσεων τους την ασκούμενη εκτατική και ημισταβλισμένη χοιροτροφία.



Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Δ/νση Δασών Πιερίας στο τηλέφωνο 2313309734.

Ξεκινάνε οι εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θερμαϊκού



Ξεκινάνε οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, με τις αιτήσεις να κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους γονείς κατά τη χρονική περίοδο από τις 10 Μαΐου μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Ζητείται καμαριέρα για εποχική εργασία τεσσάρων μηνών σε ξενοδοχείο του Πλαταμώνα



Ζητείται καμαριέρα για εποχική εργασία τεσσάρων μηνών σε ξενοδοχείο του Πλαταμώνα Πιερίας.



Προσφέρεται ανταγωνιστικός μισθός, διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Άμεση πρόσληψη.



Πληροφορίες: 6974494731

’’Τen - Τen Run’’ (Δέκα στο Δέκα) 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ



O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 3ο αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten - Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας.