25 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Κατερίνης αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα των αδέσποτων ζώων



Προς ενημέρωση του κοινού και αποκατάσταση της αλήθειας, με αφορμή τη δημοσίευση στις 16/05/2018, στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο της Πιερίας, επιστολής του Εμπορικού συλλόγου Κατερίνης, με θέμα «την κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα της πόλης και την έκκληση λήψης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων για την περιφρούρηση της υγείας και ασφάλειας των πολιτών» επισημαίνουμε τα εξής:

Το σουτιέν που κάνει θαύματα με το γυναικείο στήθος και κάνει τις γυναίκες να μαλλιοτράβιουνται

Εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί το “μαγικό σουτιέν” που κάνει όλες τις γυναίκες να μοιάζουν εκθαμβωτικές και εντυπωσιακές χωρίς να χρειαστεί να λιώσουν στα γυμναστήρια και ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις.

Καθαρή η παραλία του Κορινού χάρη στους στους μαθητές του Γυμνασίου της κωμόπολης



Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Κορινού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS προχώρησαν σε καθαρισμό μεγάλου μέρους της ακτής του Κορινού, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018.

Η παράσταση "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα" από τη Θεατρική Ομάδα 5ου Γυμνασίου





Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΑΒΗ. Το έργο που ανέβηκε ήταν του Γ. Τζαβέλλα "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα".

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στην πάροδο Παρθενίου Βαρδάκα



Μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών της, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων συνιστούν οι παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης, στον πεζόδρομο της παρόδου Παρθενίου Βαρδάκα.

Το σεξουαλικό superfood που αυξάνει τις επιδόσεις σε άντρες και γυναίκες

Τελικά ο έρωτας είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ευχάριστη πορεία ενός ανθρώπου και αυτό αποδεικνύεται από τον καταναλωτικό πανικό που έχει προκληθεί εδώ και ένα χρόνο αγοράζοντας κατά χιλιάδες άντρες και γυναίκες ένα συγκεκριμένο σεξουαλικό superfood που αυξάνει τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι.

Θανάσης Παπαγεωργίου: Ανιστόρητοι και με έλλειψη σεβασμού οι τοπικοί άρχοντες



Του Θανάση Παπαγεωργίου






Το δάσος της Μηλιάς παρέμεινε κοινοτικό μετά από μακροχρόνιους αγώνες των Μηλιωτών ενάντια σε προσπάθειες να ενταχθεί ως στοιχείο στην Κρατική οντότητα.




Η ταύτιση των κατοίκων με το βουνό της περιοχής και το δάσος είναι βιωματική. Μετά την ένταξη των χωριών μας στις νέες ενότητες, περιήλθε στον Δήμο Κατερίνης και έγινε περιουσιακό στοιχείο του νέου Δήμου.

ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ



Η αναμονή, του Τίποτα, η προσμονή, της ανύπαρκτης χαράς ,των ανεκπλήρωτων ονείρων, των ατελείωτων μονολόγων, πνίγει το <ΕΓΩ> σου, καθηλώνοντας το σώμα σου, ακροβατώντας σε τεντωμένο σχοινί.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΟ



Ανακοίνωση από 17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στα εγκαίνια των δύο αναπλασμένων αιθουσών (βιβλιοθήκη – αίθουσα πληροφορικής), του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης (οδός Οδυσσέα Ελύτη 17 – πλησίον Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης), που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 20:00, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

Παρεμβάσεις διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο



Με ικανοποιητικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες διαγράμμισης σε τμήματα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και συγκεκριμένα στο τμήμα Κατερίνης-Νέας Εφέσσου.

H Ελληνική εταιρεία που ανταγωνίζεται τους παγκόσμιους κολοσσούς της μόδας και τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων

Υπάρχει μία εταιρεία που είναι αμιγώς Ελληνική και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και μάλιστα είναι από τους Leaders της αγοράς κοιτώντας τις τεράστιες πολυεθνικές στα μάτια .

Δήμος Κατερίνης: Πρόσβαση στη θάλασσα για όλους με την ειδική ράμπα Seatrac



Ο μηχανισμός Seatrac, που έμελλε να αλλάξει τα καλοκαίρια των ατόμων με κινητικά προβλήματα, καθώς επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβασή τους στη θάλασσα τοποθετήθηκε σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο της σύναψης Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας με την Π.Κ.Μ. Π.Ε. Πιερίας για την πράξη: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΜΕΑ “SEATRAC” ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ».

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν 2 άτομα με 33,5 κιλά κάνναβη



Συνελήφθησαν χθες (24 Μαΐου 2018) το απόγευμα μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο 31χρονοι υπήκοοι Αλβανίας, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στο ΝΟΗΣΙΣ Θεσσαλονίκη



Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής είναι θεσμός που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής, εξελίσσεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας που αναδεικνύει τις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητών με την υποστήριξη των δασκάλων τους και του σχολείου.

Ελληνική έρευνα λέει ότι το μέγεθος μετράει...... Δείτε ποιος είναι ο ελληνικός μέσος όρος

Παρόλο που είναι ευρέως γνωστό ότι το μέγεθος μετράει, ήρθε μία 8ετή έρευνα από το ανδρολογικό ινστιτούτο Αθηνών που επιβεβαιώνει πλέον την λαϊκή πεποίθηση.
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι μόνο η επιβεβαίωση ότι το μέγεθος μετράει, αλλά το γενικό μέσο όρο που σύμφωνα με 3000 άνδρες και 3000 γυναίκες είναι τα 17 εκατοστά.

Προϊστάμενος εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αποκαλύπτει τον τρόπο που υπερχρεώνονται οι λογαριασμοί ρεύματος

O τρόπος που οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην χώρα μας κερδίζουν εκατομμύρια από τους πολίτες είναι πολύ απλός αλλά δύσκολα γίνεται αντιληπτός από κάποιον.
Ο πρώτος τρόπος είναι με τον όρο ειδικές χρεώσεις οι οποίες μάλιστα είναι ανάλογες με τις κιλοβατώρες που έχει κάψει η χελώνα.

Αυτό το μαγιό από πίσω κολάζει και κάνει την γυναίκα να δείχνει θεά….

Αν και δεν σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοια άρθρα οφείλουμε πάντα να προβάλουμε το ωραίο και το εκλεπτυσμένο.
Έτσι επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε ένα μαγιό που σέβεται την γυναίκα δυστυχώς για τους άντρες αναγνώστες μας δεν είναι προκλητικό αλλά σίγουρα είναι σέξι.