7 Ιουνίου 2018

Η συσκευή που έσωσε τα ελληνικά νοικοκυριά από τις πρακτικές υπερχρεώσεων των εταιρειών

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί και στην Ελλάδα μια τεχνολογική συσκευή που μπορεί και προστατεύει το κάθε σπίτι από περίεργες πρακτικές που έκαναν μέχρι και εχθές οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να φουσκώνουν οι λογαριασμοί που έφταναν στους καταναλωτές.

Με δενδροφυτεύσεις ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στην οδό Ίωνος Δραγούμη



Με φύτευση δέντρων, που δημιουργούν σκιερά τμήματα και συμβάλλουν στη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για κατοίκους και επισκέπτες συνεχίστηκαν σήμερα οι παρεμβάσεις συνεργείων του Δήμου Κατερίνης στην οδό Ίωνος Δραγούμη.

Η ΛΕΦΕΔ Πιερίας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία



Το Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αγίου Ιωάννη και το Νηπιαγωγείο Ν.Τραπεζούντας στη λαογραφική συλλογή του Νίκου Παπαγεωργίου

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αγίου Ιωάννη και του Νηπιαγωγείου Ν.Τραπεζούντας επιθυμούν με την επιστολή τους αυτή να εκφράσουν δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κ. Νίκο Παπαγεωργίου που με πολλή αγάπη και συγκίνηση τους δέχτηκε και τους έδειξε τη λαογραφική συλλογή του που φιλοξενείται πια σε χώρους που ο ίδιος δημιούργησε στον Κάτω Άγιο Ιωάννη.

Ελληνική έρευνα λέει ότι το μέγεθος μετράει και μάλιστα πολύ

Παρόλο που είναι ευρέως γνωστό ότι το μέγεθος μετράει, ήρθε μία 8ετή έρευνα από το ανδρολογικό ινστιτούτο Αθηνών που επιβεβαιώνει πλέον την λαϊκή πεποίθηση.
Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι μόνο η επιβεβαίωση ότι το μέγεθος μετράει,

Τοποθέτηση 80 νέων κάδων ανακύκλωσης στους οικισμούς της Τ.Κ. Παραλίας



Στην ενίσχυση των υποδομών καθαριότητας, στον εκσυγχρονισμό της συλλογής και αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, λευκοσίδηρο) αναμένεται να συμβάλλει η τοποθέτηση 80 νέων μπλε κάδων ανακύκλωσης, από την αντιδημαρχία καθαριότητας, η οποία είναι σε εξέλιξη στους οικισμούς της Τ.Κ. Παραλίας και «Γρέβενης» της Δ.Κ. Καλλιθέας αντίστοιχα.

Στα νερά του Θερμαϊκού και ο «Άγιος Γεώργιος»! 2 Καραβάκια, 20 Δρομολόγια



Στο Θερμαϊκό κόλπο αρμενίζει εδώ και τρεις μέρες ο «Άγιος Γεώργιος», το δεύτερο σκάφος της «Karavakia Thessaloniki Waterbus», που μαζί με τον «Κωνσταντή», συμβάλλουν καθημερινά στη θαλάσσια συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης με κοντινά τουριστικά θέρετρα του νομού.

Νότια Πιερία: Πήγε για ψώνια στην λαϊκή με .....πλαστό 100άρικο !



Συνελήφθη στις (5 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας,

από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου,

66χρονη αλλοδαπή, διότι όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα σε χώρο

λαϊκής αγοράς, προσπάθησε να πραγματοποιήσει συναλλαγές

χρησιμοποιώντας ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, το οποίο

βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε.

Ο Γάμος του Bασίλη και της Έλένης

Ο Βασίλης Τσελεπής και η Έλένη Νομίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίας Θεοδώρας στο Κολινδρό Πιερίας.

Κατερίνη: Ζητείται κυρία εως 55 χρονών για φροντίδα ηλικιωμλενης με άνοια



Κυρία αλλοδαπή, έως 55 ετών ζητείται για φροντίδα ηλικιωμένης με άνοια στην Κατερίνη. Αμοιβή 700€ και 4 ρεπό.



Τηλέφωνα 6984/378328, 6984/378329, 6984/381375, 6984/381377

H Ελληνική εταιρεία που ανταγωνίζεται τους παγκόσμιους κολοσσούς της μόδας

Υπάρχει μία εταιρεία που είναι αμιγώς Ελληνική και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και μάλιστα είναι από τους Leaders της αγοράς κοιτώντας τις τεράστιες πολυεθνικές στα μάτια .

«Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ » από το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. ,στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Πάρκου Κατερίνης, για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση του σχολείου μας «Η ΔΕ ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ».

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Όλα έτοιμα για τον 4ο αγώνα δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»



Σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα δρόμου 9.700μ. «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου.