2 Ιουλίου 2018

Η κρέμα που εξαφανίζει ρυτίδες και σπυράκια από το πρώτο 24ωρο

Η αλήθεια είναι ότι σε καμιά γυναίκα δεν αρέσουν τα σημάδια του χρόνου, οι ρυτίδες και τα σπυράκια στο πρόσωπό της.

Το σουτιέν που κάνει θαύματα με το γυναικείο στήθος

Εδώ και αρκετό καιρό έχει δημιουργηθεί το “μαγικό σουτιέν” που κάνει όλες τις γυναίκες να μοιάζουν εκθαμβωτικές και εντυπωσιακές χωρίς να χρειαστεί να λιώσουν στα γυμναστήρια και ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις.

Πρόωρη εκσπερμάτιση και στυτική δυσλειτουργία βρήκαν τον μάστορά τους

H πρόωρη εκσπερμάτιση είναι πολύ συνηθισμένο αντρικό πρόβλημα στις μέρες μας, με ποσοστό που ξεπερνάει το 45% του αντρικού πληθυσμού στην χώρα μας.

Υπάρχει μόνο ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα και μπορούμε όλοι να γίνουμε επιβάτες του

H επένδυση της Antique-cars φέρνει το χθες στο σήμερα με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Η Antique-cars είναι μία εταιρεία που έχει δημιουργήσει έναν ιδιόκτητο στόλο από συλλεκτικά αυτοκίνητα τα οποία και τα νοικιάζει σε γάμους, βαπτίσεις, παραγωγές ταινιών ακόμα και για μια απλή βόλτα με την οικογένειά σας.

Θανάσης Λιακόπουλος: Από το «εγώ» περνάμε στο «εμείς», με εμπειρία, γνώση και νέα πρόσωπα



Το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου ο αύλειος χώρος του Αρχοντικού Τσαλόπουλου στην Κατερίνη φιλοξένησε μία από τις ογκωδέστερες πολιτικές συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο αλλά και γύρω από αυτόν συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες δημότες για να παρευρεθούν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του κ. Θανάση Λιακόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης.

Μία μαγική κρέμα που σβήνει ουλές, σημάδια και ρυτίδες

Η κρέμα Rejuvence της Namleen είναι μία κρέμα αναδόμησης εξειδικευμένης δράσης για το σώμα και το πρόσωπο. Προσφέρει τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση.