20 Αυγούστου 2018

"Ο Μητροπολίτης Κίτρους πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει"



Πολλά και ανυπόστατα, ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα από το Μητροπολίτη Κίτρους Γεώργιο, για την στάση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κατερίνης, σχετικά με τις Θ. Λειτουργίες και άλλα θέματα που σχετίζονται με τον Ι. Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέτρα Ολύμπου. Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πιερίας ότι:

Ο απίστευτος λόγος που μια γυναίκα μήνυσε τον άντρα της και του ζητάει 300.000ευρώ

Μία γυναίκα από την Δανία έκανε μήνυση στον σύζυγό της, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για την επαγγελματική της αποτυχία.

Κατασχέθηκαν πάνω από 12.800 λαθραία πακέτα τσιγάρων στην Πιερία



Συνελήφθη χθες (19 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 50χρονος ημεδαπός, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις πυροπροστασίας στο δημοτικό δάσος των Πιερίων



Σε όλο το δημοτικό δάσος των Πιερίων συνεχίστηκαν από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου, του σχεδιασμού και των δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών, οι εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης των φθορών σε δασικούς δρόμους, προκειμένου να διευκολύνεται εφόσον χρειαστεί, η πρόσβαση οχημάτων (πυροσβεστικών ή άλλων βυτιοφόρων κ.λ.π.).

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ



Με τρεις αποφάσεις ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης ενέταξε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι τρία σημαντικά έργα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού συνολικού προϋπολογισμού 2.649.778,32 €

Τα έργα σύμφωνα με τους τίτλους και τον προϋπολογισμό ένταξης είναι:

Η κρέμα που στέλνει στην ανεργία τον πλαστικό χειρούργο και τα ινστιτούτα ομορφιάς!

Έχουμε ξανά γράψει παλιότερα για την δύναμη των προβιοτικών και την τεχνολογική επανάσταση της κοσμητολογίας να καταφέρει να δημιουργήσει κρέμα περιποίησης η οποία είναι εμπλουτισμένη με προβιοτικά και κάνει σχεδόν θαύματα.

Ο Γιάννης Πάριος στην Κατερίνη



Μουσική εκδήλωση ευρείας απήχησης με τον καταξιωμένο ερμηνευτή και δημιουργό Γιάννη Πάριο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης, το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Α' Δ.Α.Κ. Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού).

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός στην Χαλκιδική για εμπρησμό



Συνελήφθη στις (18 Αυγούστου 2018) σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, 36χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό σε δασική περιοχή.

Πνίγηκε 84χρονος στον Μακρύγιαλο



Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες , από τη θαλάσσια περιοχή Μακρυγιαλού Πιερίας, 84χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.