20 Νοεμβρίου 2018

20 χρόνια ζουν μέσα στη λάσπη ...κάτοικοι της Περίστασης




ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ .ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ - ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ η Καριτσιώτισσα γιατρός Φανή Πατρή ;


Εν όψει της επίσημης ανακοίνωσης των πρώτων 30 γυναικών σε πανελλαδικό επίπεδο που θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιες βουλευτίνες με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Πιερία, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Μικροπολιτικού" στα ΝΕΑ, υποψήφια βουλευτής θα είναι η Καριτσιώτισσα γιατρός του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου Φανή Πατρή.

lefteria

Ο Λαμπρός Λευθέρης από την Άζωτο Ελασσόνας έχει άμεση ανάγκη



Ο συντοπίτης Λαμπρός Λευθέρης από την Άζωτο Ελασσόνας χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί 6 μήνες, χρειάζεται άμεση οικονομική βοήθεια για τα έξοδα επέμβασης

Συνελήφθη 20χρονος στην Κατερίνη που διέπραττε κλοπές δικύκλων



Συνελήφθη χθες (19 Νοεμβρίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 20χρονος ημεδαπός για κλοπές δικύκλων.

Αυτός είναι ο άντρας που έκλεβε πολίτες στο ΑΧΕΠΑ



Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 36χρονου, ο οποίος διέπραξε δύο ληστείες και μία απόπειρα ληστείας το τετραήμερο 8 έως 12 Νοεμβρίου, σε ΑΤΜ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.