23 Νοεμβρίου 2018

Ζητείται υπεύθυνος πωλήσεων από την εταιρία Καριπίδης για το Νομό Πιερίας



Η εταιρεία ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με έδρα στην Βέροια, δυναμικά αναπτυσσόμενη εμπορική και εισαγωγική επιχείρηση στο χώρο των τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών ,με σημαντική παρουσία στην κεντρική και δυτική Μακεδονία , αναζητεί έναν υπεύθυνο/η πωλήσεων για τον νομό Πιερίας με έδρα αποκλειστικά τον νομό Πιερίας.

3 παραγωγοί στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου με σημαντικές δωρεές φρούτων!



Αγαπητοί συμπολίτες

Την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων, στη οδό Φλέμινγκ, θα πραγματοποιηθεί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας, η 78η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες".

Στην Κατερίνη επέστρεψε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνα Νικολαΐδου.

Μετά σχεδόν από την 25ημερη προετοιμασία η όποια πραγματοποιήθηκε από την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας στην Σαμαρίνα Γρεβενών σε υψόμετρο 1450μ. επέστρεψε η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Βασιλείου Β΄



Η ΔΕΥΑ Κατερίνης ολοκλήρωσε με γρήγορους ρυθμούς την έκτακτη βλάβη στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης, με εργασίες αποκατάστασης που αφορούσαν την αντικατάσταση κεντρικής βάνας ύδρευσης επί των οδών

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας... παντός καιρού

Το πρώτο κύμα του χιονιά για το φετινό χειμώνα πέρασε, αφήνοντας στα ορεινά της

Βέροιας πολλούς πόντους χιόνι. Ο αναπάντεχος λευκός εισβολέας μπορεί να χαροποίησε πολλούς βεροιώτες που πήραν τα βουνά για να χαρούν το χιόνι, δημιούργησε όμως επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης.

Πρόγραμμα εορταστικών -λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης



Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα.