2 Δεκεμβρίου 2018

Στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολίολιου η Καλογιαννίδου (Καλογιάννη) Κατερίνα



Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος της συλλογικότητας, του διαλόγου και της διαβούλευσης καθώς οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά .

Ως ενεργός πολίτης αποφάσισα να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον αγώνα για να καταστήσουμε το δήμο Δίου Ολύμπου σημείο αναφοράς, ΣΥΝΘΕΣΗΣ και ανάπτυξης.

"Χριστούγεννα στη Βέροια": Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων



Παρουσιάστηκε από τον Δήμο Βέροιας το πρόγραμμα των φετινών Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, οι οποίες ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Με τον Ηλία Βρεττό ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελασσόνα

Στις 13 Δεκεμβρίου ανάβει επίσημα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελασσόνας με μεγάλη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, ενώ πολλές εκπλήξεις περιμένουν επισκέπτες και κατοίκους της πόλης, για πρώτη φορά στην πλατεία της Ελασσόνας.


Το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει δράσεις σε όλα τα χωριά της επαρχίας, και θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.

Δωρεάν έλεγχος μαστού στο Δήμο Ν. Προποντίδας

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, μετά το ενδιαφέρον και τη μεγάλη συμμετοχή των γυναικών για τη δράση στη Δημοτική Ενότητα Καλλικράτειας, παρέχει τηδυνατότητα σε γυναίκες, της Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας, ηλικίας 40- 65 ετών να ελεγχθούν δωρεάν προληπτικά, με ψηλάφηση και μαστογραφία.

Άνθρωποι του τόπου μας για τον τόπο μας»: Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε συμπατριώτες μας



Στην καθιερωμένη εκδήλωση με τίτλο «ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.), σε μία εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση, μνήμες και συναίσθημα τίμησαν στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», χθες το βράδυ, στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης:

“ΆΝΑΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ” ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Τα φώτα της χριστουγεννιάτικης Κατερίνης, άναψαν το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας και στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου, όπου άτομα όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή.

Απεβίωσε η Ειρήνη Κωνσταντινίδου, Η «ΜΑΝΑ» ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Απεβίωσε πλήρης ημερών (92 ετών) η Ειρήνη Κωνσταντινίδου, η γηραιά και σεβάσμια κυρία, η γυναίκα με την πολύχρονη αφιλοκερδή προσφορά στην λειτουργική πορεία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η δικαίως επονομαζόμενη «Μάνα» του συλλόγου.

Προκήρυξη του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" προκηρύσσει τον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος

Διάρκεια διαγωνισμού

Εκδήλωση για την οικογενειακή βία από τη Ν.Ο.Δ.Ε Πιερίας