22 Φεβρουαρίου 2019

Μαθητές της Β’ Τάξης του Γυμνασίου Σίνδου έκαναν μαθήματα σκι στο Ελατοχώρι




Φωτο : Χαρισόπουλος Χρήστος




Εβδομήντα μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου Σίνδου επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου , στο πλαίσιο του μαθήματος της γυμναστικής. Στόχος της δραστηριότητας ήταν οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της χιονοδρομίας (σκι) σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τα μη διαδεδομένα αθλήματα.

Κατερίνη: Χάθηκε το σκυλάκι της φωτογραφίας




Χαθηκε το σκυλάκι της φωτογραφίας όποιος το δει ας  στειλει ενα μνμ εδω.Ευχαριστω!!! Το όνομά του ειναι Μπούμπη!Φοράει μπλε λουρακι.φοραει τσιπάκι.το είδαν το πρωι στις 8:00 στη περιοχη του Μυκαυλακου(Κατερίνη) κοντα στο 6ο Γυμνασιο.

Anthi Georga

Συνδιοργάνωση του Δήμου Κατερίνης και κάλυψη δαπανών στην εκδήλωση της Ν.Ο.Δ.Ε Πιερίας



Διαβάζοντας  την επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας όπου ρητά αναφέρει ότι :

1. Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία ουδέποτε έλαβε απόφαση να ζητήσει οικονομική επιχορήγηση από τον Δήμο Κατερίνης και οποιονδήποτε άλλο φορέα του Νομού μας.

Κατερίνη: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Εγινε παρουσιαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
απο τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκου Τσουπεη .

Ο Νικος Τσουπεης στην παρουσιαση τόνισε...
Φίλες φίλοι

Η ΌΛΓΑ ΠΑΛΑΓΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Την Όλγα Παλάγκα, Πολιτικός επιστήμονας με ειδίκευση στα Δημόσια Οικονομικά, ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

Δέκα προσαγωγές και μια σύλληψη στην Κατερίνη



Σε δέκα προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στην Κατερίνη,  το βράδυ της Πέμπης, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Δημήτρη Σκλιοπίδη και Μαρία νας σας ζήσει το αγοράκι σας !



Ιδιαίτερη χαρά για την «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι φροντιστές και οι ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την είδηση της γεννήσεως του νέου μέλους της οικογενείας

Χρήστος Γιαννούλης : 'Ο γιος μου δε θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό "



O υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αποκάλεσε «φασισταριό» όσους διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

32.000 ευρώ δάνεια έλαβαν συνολικά, Καστόρης και Σκούφα





Τον «ασκό του Αιόλου» για τις δανειοδοτήσεις που έχουν λάβει οι βουλευτές του Κοινοβουλίουάνοιξε η υπόθεση του δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη και των όσων ακολούθησαν με το διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη συνολική καταγραφή των δανείων όλων των βουλευτών, όπως αυτά αποτυπώνονται στις δηλώσεις Περουσιακής Κατάστασης, τα γνωστά πόθεν έσχες που έχουν υποβάλει και βρίσκονται στο site της Βουλής.