14 Μαΐου 2019

Καθαρίστηκαν 13 τόνοι σκουπιδιών από την παραλία Αλυκής Κίτρους!



Με πολύ κέφι, μεράκι και δουλειά, οι εθελοντές που συμμετείχαν σε καθαρισμό που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου σε συνεργασία με τους Δήμους Πύδνας-Κολινδρού, Δέλτα και Κατερίνης, κατόρθωσαν να απομακρύνουν από την παραλία Αλυκής Κίτρους περίπου 13 τόνους σκουπιδιών, καθώς και περίπου 50 βαρέλια που ήταν θαμμένα στην άμμο!

Το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου κοσμεί το Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης



Στην τοποθέτηση του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου κατόπιν και της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης εργασιών διαμόρφωσης του χώρου στο Δημοτικό Πάρκο προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης σήμερα το πρωί, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

Είκοσι ερωτήσεις προς υποψηφίους Δημάρχους Δήμου Πύδνας-Κολινδρού



Του Αντώνη Νταγλιούδη

Μέχρι στιγμής δημόσια παρουσίαση συγκεκριμένων προγραμματικών θέσεων για τον δήμο Πύδνας –Κολινδρού δεν είδαμε.Θέτω λοιπόν είκοσι ερωτήσεις .Και νομίζω οι δημότες καλό θα ήταν να ξέρουν τις θέσεις των υποψηφίων επ αυτών των ζητημάτων:

ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΟΜΟΥΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ 19ης ΜΑΙΟΥ





ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα α Πιερίας, πραγματοποιούν εκδήλωση για την 19η Μαϊου, Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

«Έγκλημα στον κυβερνοχώρο» στο Επιμελητήριο Πιερίας



Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Έγκλημα στον κυβερνοχώρο», την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 , και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Κατερίνη: Αιτήσεις εγγραφής & επανεγγραφής νηπίων και βρεφών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς



Από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται ότι:



Οι αιτήσεις εγγραφής & επανεγγραφής νηπίων και βρεφών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Οργανισμού, θα γίνονται δεκτές από τις 13 έως τις 31 Μαΐου 2019, κατά τις ώρες 08:00 π.μ. έως 13:00 στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς του Ο.Π.Π.Α.Π.

Θανάσης Λιακόπουλος σε μία πρωτότυπη συνάντηση με 300 γυναίκες



Μία διαφορετική, πρωτότυπη συνάντηση οργάνωσε ο Θανάσης Λιακόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαϊου. Στην πάνω αίθουσα της Εκάβης ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης υποδέχτηκε περίπου 300 δημότισσες και για περίπου 2 ώρες έκανε μαζί τους έναν ανοικτό διάλογο, συζητώντας για όλα τα προβλήματα που τις απασχολούν.