11 Οκτωβρίου 2011

Δυναμική μαθητική κινητοποίηση στη Βέροια

Με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, συγκέντρωση στην πλατεία Εληάς και καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα της Μητροπόλεως μπροστά από το Δημαρχείο, διαμαρτυρήθηκαν με δυναμικότητα το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες μαθητές από τα υπό κατάληψη σχολεία του Δήμου Βέροιας. Με την κινητοποίηση οι μαθητές εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία και γενικότερα για την κατάσταση στην παιδεία.

Το πρωτοσέλιδο του Ολυμπίου Βήματος


Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον Καταχά προωθεί ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού

Την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον Καταχά προωθεί ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο ήδη έλαβε σχετική απόφαση όπου η μελέτη θα κατατεθεί στο πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση του έργου.

Καταγγελιών συνέχεια για τη ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ Κ. από το Δημοτικό Σύμβουλο Κατερίνης Γιώργο Κυριακίδη

Νέες ασυνέπειες και παρατυπίες στη ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ Κατερίνης καταγγέλλει ο  Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιώργος Κυριακίδης. Τα ερωτήματα  προκύπτουν από την οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας και τον προϋπολογισμό της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ

Η Επιτροπή Ποδηλατικής Παιδείας της Ποδηλατικής Απόδρασης Πιερίας στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011, η Επιτροπή Ποδηλατικής Παιδείας της Ποδηλατικής Απόδρασης Πιερίας, επισκέφθηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (Πειραματικό).

13χρονοι διαρρήκτες στα Γιαννιτσά




Δύο 13χρονοι συνελήφθησαν στα Γιαννιτσά Πέλλας διότι διέπραξαν δύο διαρρήξεις σε επαγγελματικούς χώρους αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ και αντικείμενα αξίας 200 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν παράθυρο βιοτεχνίας προκαλώντας φθορές χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 1-5


Για την β ερασιτεχνικη της ΕΠΣΠ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ=1-5

Ευκολο απογευμα για την προτοπορο της Β ερασιτεχνικης ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ οπου επιβληθηκε του τοπικου εθνικου στο ΚΕΡΑΜΙΔΙ με
1-5
η ομαδα του ΣΩΤΗΡΗ ΖΙΩΓΑ εδειξε τις προθεσεις της απο το 1 λεπτο του παιχνιδιου παιρνοντας την κατοχη του παιχνιδιου και στο 2`
ο ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ με ωραια ενεργεια μπηκε στην περιοχη και ανατραπηκε.Την εσχατη των ποινων την μετετρεψε σε γκολ ο ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ.