9 Φεβρουαρίου 2012

Τηλεδιάσκεψη μαθητών των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ με το CERN

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ, θα συνομιλήσουν με τον Albert De Roeck, Διευθυντή του πειράματος που διεξάγεται στο CERN, σχετικά με την ανακάλυψη του σωματιδίου HIGGS.  Η συνομιλία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου και θα συμμετέχουν μαθητές του Λυκείου με τη συνδρομή των καθηγητών Φυσικής του σχολείου,  Μπλάτσιου Σπυρίδωνα και Μπατζογιάννη Ηλία.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση Βιβλίου του Στάθη Κοψαχείλη


Μόλις το 40% των Πιεριέων θα ξαναψήφιζε τους εν Ενεργεία Βουλευτές....


Σύμφωνα με ψηφοφορία που "τρέχει" ήδη στο Katerinipress από το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής, οι εν Ενεργεία βουλευτές της Πιερίας φαίνεται να έχουν απογοητεύσει με τη Στάση τους το λαό του μαγευτικού νομού.....

Τεράστια επιτυχία για τους Ματθαίο Γονίδη και Κων/τινο Τάμο στην πάλη



Τρίτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ηλίου στην Αθήνα ο Γονίδης Ματθαίος από τον Αρχέλαο και 3ος ο Τάμος Κωνσταντίνος από τον Μέγα Αλέξανδρο Πύδνας.

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δ.Δίου-Ολύμπου, την Παρασκευή 10/2/2012.


Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δ.Δίου-Ολύμπου, την Παρασκευή 10/2/2012.

Ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 ΟΛΑ τα σχολεία που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα παραμείνουν κλειστά

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Κατερίνης την Παρασκευή 10/2


Ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων,
την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012,
τα σχολεία όλων των βαθμίδων
στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης
θα παραμείνουν κλειστά.
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.

Ίκαροι Σερρών - Πιερικός Αρχέλαος Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ.




Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Είναι ευλογία και τύχη να παίζουμε μετά την Ελευσίνα με μια τόσο καλή ομάδα, όπως οι Ίκαροι»
Γιάννης Δαμαλής:                          
«Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να το δείχνει σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος. Τίποτα δε σου χαρίζεται»

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η Π.Ε.Πιερίας στους πολίτες λόγω του παγετού.



Ανοικτό είναι το οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ωστόσο χρειάζεται αυξημένη  προσοχή  από τους πολίτες  λόγω του παγετού.


Λάρισα: Απεργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας στις 10 και 11 Φεβρουαρίου



Η Υπηρεσία Καθαριότητας Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων ενημερώνει ότι, λόγω της 48ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει εκτάκτως η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΕΕ, για τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2012, δεν θα γίνουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Πιερία: Ένα από τα πιο IN μαγαζιά του νομού.... CAFE-BAR DALI στον Μακρύγιαλο !

Κεντρική Μακεδονία Πιερία: Ένα από τα πιο IN μαγαζιά του νομού.... CAFE-BAR DALI στον Μακρύγιαλο !
Στο Μακρύγιαλο Πιερίας όμως....Δε συμβαίνουν "ατυχήματα" μόνο τα Θεοφάνεια...με αναποδογυρισμένες βάρκες.... Συμβαίνουν απίστευτα αλλά και ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ "ατυχήματα" σε ΈΝΑ από τα πιο in μαγαζιά της Πιερίας..... CAFE-BAR Dali... ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ..... Θα περάσετε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!

Μ. ΜΙΧΟΥ – Γ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ: Διαδοχικές συναντήσεις για τον Τουρισμό



Σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων για θέματα τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης καθώς και για το θέμα της παραμονής του ΙΚΑ στο Λιτόχωρο πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα  η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου και ο Αν. Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Γιώργος Φαρμάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Βροχαρίδη.

Μετά την λίμνη της Καστοριάς....Πάγωσε και το λιμάνι της Μεθώνης στην Πιερία !!!


Απίστευτες θερμοκρασίες ζουν αυτές τις ώρες οι κάτοικοι της Βόρειας Πιερίας, σε Μακρύγιαλο, Μεθώνη, Αιγίνιο και Κολινδρό.... Εκτός του ότι έχουν παγώσει οι σωλήνες υδροδότησης , με αποτέλεσμα να μένουν για ώρα χωρίς νερό.....ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ !!!!!!

Αποκριάτικο Show από τους ΤΙΚ-ΝΙΚ στην Καλαμαριά



Αποκριάτικο Show
από την ομάδα κουκλοθεάτρου
Τικ-Νικ 

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 7μ.μ. 
στο Δημοτικό Θέατρο «Οδού Χηλής»
(Χηλής 12 & Τριπόλεως)

Σε ανάπτυξη το κίνημα εθελοντισμού στο δήμο Νεάπολης-Συκεών



Σε διαρκή ανάπτυξη βρίσκεται το κίνημα εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, όπως καταγράφεται από τη δυναμική συμμετοχή των πολιτών στην «Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς»

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ



Ο πολύ δραστήριος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Οδοντιατρικός Σύλλογος Έδεσσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φωτεινά Χαμόγελα» και το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχουν οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, σε απομακρυσμένα χωριά του Δήμου Έδεσσας.

Πάυλος Κοντογιαννίδης: "Θέλουν να κάνουν τη νέα Γενιά Δούλους της Ευρώπης" !


Έγραψε για μια ακόμη φορά ο Αγαπημένος μας Μακεδόνας, Πόντιος , Βεροιώτης Καλλιτέχνης-Ηθοποιός, Παύλος Κοντογιαννίδης... Με δήλωση του που δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά  στο Facebook τα "Χώνει" άγρια στα Πολιτικά Λαμόγια που θέλουν να Σκοτώσουν τη Δημοκρατία στη χώρα μας......

«Τουρισμός και Ανάπτυξη στην Πιερία



Σας καλούμε σε ευρεία σύσκεψη τοπικών αυτοδιοικητικών, αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων τη  Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  (28ης Οκτωβρίου 40, 4ος όροφος) με θέμα:

«Τουρισμός και Ανάπτυξη:
Δύο Στρατηγικοί Πυλώνες αειφορίας στην Πιερία»

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Κατερίνης την Πέμπτη 9/2


Ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων,
την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2012,
τα σχολεία όλων των βαθμίδων
στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης
θα παραμείνουν κλειστά.