5 Απριλίου 2012

Τι θα ψηφίζατε εαν είχαμε αύριο εκλογές ; (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)


Ένα μήνα περίπου πριν τις εκλογές και όλοι περιμένουν να κερδίσουν κάτι σε αυτές....Είναι άραγε οι πολίτες έτοιμοι ν' αλλάξουν τα πράγματα και να δώσουν ένα καλό μάθημα στους πολιτικούς ; Η ψηφοφορία που ξεκινάει σήμερα το katerinipress έχει σκοπό να δείξει την πρόθεση των αναγνωστών μας σε αυτές τις εκλογές.... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;   Κάντε το Δεξιά στην Ψηφοφορία μας......


Χάρης Μπαζάκος

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, προγραμμάτισε τους παρακάτω δραστηριότητες:

● Συμμετοχή στο Τουρνουά της ΑΕ Κοζάνης για τους γεννημένους το 2001, 2002 και 2003-4.
Την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 14,00 έως τις 17,00 θα αγωνισθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ομώνυμης ομάδας.

Πιερικός Αρχέλαος - Λαύριο Το Σάββατο στις 4,00 μ.μ.



Αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι περιμένουν τον αγώνα του Σαββάτου στην Κατερίνη με το Λαύριο -που αυτή τη φορά θα γίνει στις 4 μ.μ.- για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Περιθώρια για το αντίθετο δεν υπάρχουν και έτσι η εντατική και δυνατή προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου έχει τη νίκη ως μονόδρομο.

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης ο Κ. Τσιουκάνης




Με απόλυτη πλειοψηφία Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, εξελέγησαν για το υπόλοιπο της διετίας 2011-2012 οι εξής:

Πρόεδρος: Τσιουκάνης Κωνσταντίνος.

Αντιπρόεδρος: Μπατάλας Βασίλειος.



Η εκλογή έγινε κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ "ΜΕΛΩΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ"


ΟΙ Μελωδοί της παράδοσης ερμηνεύουν μελωδίες του Θείου Πάθους

«ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ»



Συναυλία από το σχήμα παραδοσιακής μουσικής της πόλης μας «Μελωδοί της Παράδοσης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο(του Λαζάρου) 07 Απριλίου 2012 και ώρα 20:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης(αίθουσα εκδηλώσεων).

Κοντέινερ με τρόφιμα από τη Γερμασόγεια Κύπρου, σε άπορους του Δ.Δίου-Ολύμπου




Με πρωτοβουλία τού δημάρχου Γερμασόγειας Κύπρου και του εκεί δημοτικού συμβουλίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα για κάποιους από τους δημότες τού δήμου Δίου-Ολύμπου που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, συγκεντρώθηκαν όμως και χρήματα (περίπου 8.000 ευρώ) που θα δοθούν σε σχολεία τού δήμου.

Συγκέντρωση τροφίμων για απόρους από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας




Έκκληση προς τους επιχειρηματίες ειδών διατροφής  της Πιερίας να υποστηρίξουν τη συλλογική προσπάθεια  συγκέντρωσης  τροφίμων ενόψει των εορτών του Πάσχα για τους άπορους συμπολίτες μας, απευθύνει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Εθελοντικός καθαρισμός σε Πόρους και Πλαταμώνα




Συγχαρητήρια του δημοτικού συμβούλου Δ.Δίου-Ολύμπου Θεόδωρου Τζίκα προς τους εθελοντές για τον καθαρισμό Πλαταμώνα και Πόρων