23 Μαΐου 2012

Εκσυγχρονισμός Αλιευτικών Σκαφών στα πλαίσια του ΕΠΑΛ 2007-2013




Το Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σας ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 1319/Β΄/23.4.12 που καθορίζει τις διαδικασίες υπαγωγής πράξεων και καταβολής των οικονομικών ενισχύσεων στους δικαιούχους για το μέτρο 1.3 

Η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην πόλη της Κατερίνης (1900-1967)

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη της για την παρουσίαση του βιβλίου 
«Η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην πόλη της Κατερίνης (1900-1967)» η οποία θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, ώρα 8:30 στο βιβλιοπωλείο «Το μάτι». 

Σημαντική διάκριση για τον Αριστοτέλη Δεληγιαννίδη



Σημαντική διάκριση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου της Χ.Ο.Ν.(στον Δήμο Αλίμου στην Αθήνα), που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Κάρολος Κουν, πέτυχε ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Αριστοτέλης Δεληγιαννίδης.

Κατερίνη: Στο νοσοκομείο 14χρονος ύστερα από μπουνιά 15χρονου !


Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στα γήπεδα του Σβορώνου το περασμένο Σάββατο (19/5). Δεκατετράχρονος ποδοσφαιριστής, γιός γνωστού Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού, βρίσκεται για 5η συνεχόμενη ημέρα με κάταγμα ζυγωματικού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά τη διάγνωση που του έγινε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Καθαρισμός παράνομων μπαζότοπων από τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δίου-Ολύμπου



Η δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται τα δύο λατομεία του Δήμου Δίου Ολύμπου, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα κατά την περσινή πολύ δύσκολη από όλες τις πλευρές χρονιά, συνεχίζει να είναι ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του Καλλικρατικού μας δήμου.