21 Ιουλίου 2012

Κόνιτσα - Όλυμπος σε 24 ώρες. Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, 02.00 π.μ.

Αλέξανδρος Νικολόπουλος, Νίκος Πλουμής, Θωμάς Χατζηγεωργίου.


Εδώ και 2 χρόνια προπονηθήκαμε αρκετά ώστε να θέσουμε έναν σημαντικό στόχο που όμως θα μας περιόριζε χρονικά. Με λίγα λόγια για άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει στις ζωές μας, έπρεπε να μας κυνηγάει ο χρόνος... ή εμείς το χρόνο..
Σκεφτήκαμε ο ιδρώτας που θα χύσουμε για 24 περίπου ώρες να μην πάει χαμένος.

Απίστευτη Προσφορά από την Pizza Fan !!!!!

Πωλείται πλυντήριο ρούχων Carad μόλις 60 ευρώ ! !

Μια εξαιρετική ευκαιρία κυρίως για φοιτητές και εργένηδες που θέλουν να έχουν καθαρά τα ρούχα τους αλλά δεν έχουν πολλά ευρώ...για την αγορά πλυντηρίου ! !

Πλυντήριο CARAD 100 μόλις 60 ευρώ !!!1 ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!!!

Πατήστε εδώ για να το δείτε

ΦΕΣΤΙΒΑΛ LONGBOARD, ΠΑΛΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ




Με την πρώτη κατάβαση της διαδρομής Παλιά Καστανιά - Σέρβια άνοιξε σήμερα το πρωί το διήμερο φεστιβάλ Longboard.

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΛΕΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ




Από τις 2 Ιουλίου είναι σε εξέλιξη στην Τσαριτσάνη, το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλλεϊ που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης με τη συμμετοχή 27 ομάδων συνολικά και 300 αθλητών περίπου.

Ελληνογερμανική ποδοσφαιρική ''μάχη'' στο Μαρτυρικό Δίστομο


Ελληνογερμανική ποδοσφαιρική μάχη στο Μαρτυρικό Δίστομο! Η ''μάχη'' αυτή την φορά δεν ...χώριζε, αλλά ένωνε καθώς ήταν αφιερωμένη  στην Μνήμη των 218 Διστομιτών που σφαγιάστηκαν στις  10 Ιουνίου 1944 από τα γερμανικά -ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και για την δικαίωσή τους βρίσκεται σε εξέλιξη πολύχρονος δικαστικός αγώνας που έφτασε μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης! Ένας αγώνας- κραυγή με μήνυμα ''ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ'', συνοδευόμενος από προσκύνημα των νέων γερμανών  στο Μαρτυρικό Δίστομο!

Στην Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων ο Κ. Γιοβανόπουλος

"Με απόφαση του Προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου την 13-7-2012 μου ανατέθηκε η συμμετοχή στην 10μελή Επιτροπή της Βουλής περί Ελέγχου των Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων και συνασπισμών Κομμάτων, των υποψηφίων βουλευτών και των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των Πολιτικών.
Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η κ. Ραχήλ Μακρή, βουλευτής Κοζάνης.