23 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλετε το KATERINIPRESS να κυκλοφορήσει σε Έντυπη Μορφή ;

Έχοντας υπόψιν μας την Αγάπη που μας δείχνετε καθημερινά από κάθε γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενο Βήμα.....

Την έκδοση του KATERINIPRESS σε έντυπη μορφή..... Βέβαια πριν προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση, την οποία την τοποθετούμε χρονικά, τους πρώτους μήνες του 2013, θα θέλαμε να ξέρουμε και τη δική σας Γνώμη.....

Γέμισε μικρούς καλαθοσφαιριστές η Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο



 Εκατοντάδες νεαροί καλαθοσφαιριστές συμμετείχαν και στη δεύτερη και συνεχόμενη εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, που αυτή τη φορά έγινε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ PHOTO HASAPETIS

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» στη 10η Γιορτή του Αγρότη




Την προσοχή και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τον τόπο του την Πιερία κατέδειξε για μια ακόμη φορά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης», κ. Διονύσης Πασχάλης, ο οποίος συμμετείχε, συνοδευόμενους από εξέχοντα πρόσωπα από διάφορα σημεία της Ελλάδας, στις εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της 10ης Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας στην Καρίτσα. Ο κ. Πασχάλης, ο οποίος μέσω του ιδρύματός του, αλλά και προσωπικά, στηρίζει πολλές δραστηριότητες στην Πιερία και πολλές φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοηθά ουσιαστικά τους Πιεριείς.

"Η Ελλάδα αναγεννάται από την ύπαιθρό της"



 Με επισημάνσεις για τη μεγάλη δυνατότητα συμβολής του αγροτικού τομέα στην αναγέννηση της χώρας μέσα από τις στάχτες της κρίσης, αλλά και με αιχμές εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν ρήξη στις σχέσεις Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω της κρίσης, ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Γιώργος Παπαστάμκος, εγκαινίασε τη 10ηέκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/9 στο δημοτικό γήπεδο της Καρίτσας δήμου Δίου-Ολύμπου.

H ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης φροντίζει και για τους μικρούς ποδηλάτες της Πιερίας!




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση της ποδηλατικής  ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης   στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής  του Δήμου Κατερίνης  με την υποστήριξη του δήμου και του πολιτιστικού συλλόγου <<Καλλιθέας>>. Στα πλαίσια της εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας   μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς  φίλους του ποδηλάτου στην Κατερίνη. 

Συλλεκτική Φωτογραφία....Αβραμίδης-Τσιτλακίδης-Τσακιρίδης

Την εντοπίσαμε στο Διαδίκτυο και σας τη μεταφέρουμε....Μια σπάνια φωτογραφία του πρώην Δημάρχου Κορινού, Νίκου Αβραμίδη, του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Ηλία Τσιτλακίδη και του Νίκου Τσακιρίδη !

Λάρισα: Συνελήφθη 68χρονος γιατί πουλούσε...φωτοαντίγραφα βιβλίων !


Συνελήφθη, σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε 38χρονος ημεδαπός, εκπρόσωπος εκδοτικής εταιρείας, μεσημβρινές ώρες προχθες (21-09-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 68χρονος ημεδαπός για παράνομη αναπαραγωγή ξενόγλωσσων βιβλίων.

Ληστεία στο Μαυροβούνι Πέλλας


Χθες (22.09.2012) το βράδυ στο Μαυροβούνι Πέλλας, τρεις άγνωστοι δράστες, με την απειλή όπλων και την χρήση σωματικής βίας, φίμωσαν και έδεσαν ιδιωτικό φύλακα εταιρίας αφαιρώντας του κινητό τηλέφωνο και κλειδιά αυτοκινήτου και αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, πλην όμως ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Αλεξάνδρεια: Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία σε βάρος 53χρονης


Συνελήφθη προχθες (21.09.2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας υπήκοος Αλβανίας 22 ετών για ληστεία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.
Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης δύο ακόμα ληστειών σε βάρος γυναικών στην Αλεξάνδρεια.

Διάθεση 150-200 τόνων πατάτας με προσυμφωνημένη τιμή 0,30 € το κιλό!


Διάθεση 150-200 τόνων πατάτας μέσω συμφωνίας  ανάμεσα σε παραγωγό  και  πολίτες του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες»  στην Κατερίνη, οι οποίοι αναλαμβάνουν  τη διάθεση του προϊόντος με προσυμφωνημένη τιμή 0,30 € το κιλό!