13 Ιανουαρίου 2013

Εξαρθρώθηκε εννιαμελής εγκληματική ομάδα για κλοπές σε Πιερία-Ημαθία


Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για ένοπλες ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, καθώς και κλοπές οχημάτων και πινακίδων κυκλοφορίας αυτών, που διέπραττε εννιαμελής εγκληματική οργάνωση με πεδίο δράσης στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης 

Σήμερα όλοι στα διόδια της Λεπτοκαρυάς


ΕΑΣ Πιερίας: Ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις


Η ΕΑΣ Πιερίας αποφάσισε την οικονομική εκκαθάριση της Ένωσης.Αφου οι Διοικήσεις επί σειρά ετών σφιχταγκάλιασαν τους εκάστοτε πολιτικούς προϊσταμένους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,έγιναν ο ενδιάμεσοι του Υπουργείου στα μικροπολιτικά του παιχνίδια εις βάρος των αγροτών.

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


Σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης της κατασκευής του τμήματος  της  Εθνικής Οδού (Π.Α.Θ.Ε.) Ράχες-Κλειδί στην εταιρία με την επωνυμία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», που υπεγράφη το 2007, προβλεπόταν και η κατασκευή σταθμού διοδίων στην περιοχή του Αιγινίου Ν. Πιερίας  (σταθμός Διοδίων Κλειδί -Αιγίνιο), σε απόσταση μόλις 8,5 χμ. από τα διόδια των Μαλγάρων, Θεσσαλονίκης. Ο σταθμός κατασκευάστηκε ήδη από τα τέλη του 2009, εντούτοις δεν ετέθη σε λειτουργία, όπως είχε ανακοινωθεί από την παραχωρησιούχο εταιρία τον Ιανουάριο του 2010.