29 Μαρτίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις δηλώσεις Νταβούτογλου και Μπαγίς



Μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς  περί  «νομισματικής ενσωμάτωσης» της Δημοκρατίας της Κύπρου στην τουρκική λίρα, ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Νταβούτογλου θέτει ένα νέο 

Πιερία: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την Ένωση Αστυνομικών



Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας τους τελευταίους μήνες έγινε πολλές φορές αποδέκτης της αγανάκτησης και της δυσφορίας των συναδέλφων που υπηρετούν σε όλες τις υπηρεσίες της Α.Δ. Πιερίας για την καταπόνηση τους λόγω της συνεχόμενης χρησιμοποίησης των, καθώς και για τον τρόπο που αυτές διατάσσονται.

Πιερία: Ρύζι άριστης ποιότητας, περίπου σε μισή τιμή από αυτή των Σούπερ Μάρκετ!



"Αλήθεια, εσείς θα αγοράζατε για το παιδί σας φρούτα από αυτές τις περιοχές;"



Αλήθεια, εσείς θα αγοράζατε για το παιδί σας φρούτα από αυτές τις περιοχές και θα τις επιλέγατε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;
Η παραπάνω αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στον

Έκλεισαν την αερογέφυρα στον κόμβο Αιγινίου



Έκλεισαν τον κόμβο Αιγινίου, διευρύνουν τις διώξεις, αλλά εμείς εντείνουμε τον αγώνα μας.

Νέο κρούσμα αυθαιρεσίας και αυταρχισμού της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» χθες. Έκλεισαν την αερογέφυρα στον κόμβο Αιγινίου χωρίς έγγραφη ενημέρωση για τους λόγους της «επικινδυνότητας»

Αναβάλλονται οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο κέντρο της Κατερίνης




Αναβάλλονται για τεχνικούς λόγους, οι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου, εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης φθορών και αποξήλωσης κατεστραμμένων στοιχείων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, στο κέντρο της Κατερίνης.