15 Μαΐου 2013

Απίστευτες Γευστικές Δημιουργίες στην Times Pub House ..δια χειρός Δέσποινας !


 Όσοι δεν έχετε επισκεφτεί ακόμη την Times Pub House στην Κατερίνη σίγουρα ΧΑΝΕΤΕ !!!!

Εδώ και λίγες ημέρες το γνωστό στέκι της Γεωργάκη Ολυμπίου, φιλοξενεί απίστευτες Γευστικές Δημιουργίες από την Σέφ Δέσποινα οι οποίες έχουν ήδη καταπλήξει τους θαμώνες του....

Θεατρική παράσταση μαθητών τού λυκείου Λιτοχώρου στην Αρχαία Μεσσήνη


Παράσταση «Νεφέλες» του Αριστοφάνη από θεατρική ομάδα του λυκείου Λιτοχώρου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ

"Θα σε Μαλώσω κ. Καθηγητά".......

Διαβάζοντας τα δεκάδες άρθρα συμπαράστασης στον "Δίκαιο" Αγώνα των καθηγητών, είπα να πω και εγώ τη γνώμη μου.... Σε δημοκρατική χώρα εξάλλου ζούμε και οι γνώμες μπορούν να διαφέρουν μεταξύ των ανθρώπων....

Α.Μάντζιος :Αλληλεγγύη στο αγώνα των εκπαιδευτικών


Η  τρικομματική  κυβέρνηση έχει βάλει στόχο να διαλύσει το δημόσιο χώρο και  κάθε δημόσια  υπηρεσία. Στην εκπαίδευσης ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι τραγικός.
Συγχωνεύσεις σχολείων, τεράστια κενά σε καθηγητικό προσωπικό, φωτοτυπίες αντί για βιβλία, σχολεία χωρίς λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης και στοιχειώδη συντήρηση κτηρίων,

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε βάρος 51χρονου στην Καλλιθέα Πιερίας


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης περίπτωση κλοπής σε βάρος 51χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 26.04.2013 στην Καλλιθέα Πιερίας.

Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά στoν Κορινό


Συνελήφθη χθες (14.05.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός 40 ετών, για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΑΘΛΗΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ




Μεγάλη επιτυχία του Κατερινιώτη αθλητή του Αθλητικού Πιερικού Συλλόγου ‘’Μagic’’  Χαντζηκωνσταντίνου Xάρη στο κορυφαίο πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ελλάδος όπου κατέκτησε την 2η θέση , ασημένιο μετάλλιο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο  «Ολυμπιονίκης Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» στην Πάτρα το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2013.

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας 88 - 15



Για τo πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε την ΑΓΕ Πιερίας με 88-15, σε αγώνα που έγινε για την 4η αγωνιστική του Β΄ γύρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μίχος Ν.

Στα δεκάλεπτα: 24-2, 46-8, 64-13, 88-15.

ΕΓΓΡΑΦΗ_ΜΑΘΗΤΩΝ_Α_ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ_ΜΟΥΣΙΚΟ_ΣΧΟΛΕΙΟ_ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που προβλέπει το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της χώρας.

Η σεξουαλική αγωγή στην προσχολική ηλικία


Η διαχείριση ενός ευαίσθητου θέματος όπως είναι η σεξουαλική αγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας, αποτέλεσε αντικείμενο σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Συγχαρητήρια του Πιερικού Αρχελάου στον Ολυμπιακό


Ο Πιερικός Αρχέλαος για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού στην Euroleague, έστειλε στην ΚΑΕ την παρακάτω επιστολή:
Αγαπητοί μας φίλοι,
Για μια ακόμη φορά νοιώθουμε υπερήφανοι που η ομάδα του Ολυμπιακού, η Ελλάδα, κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague.
Οι καλαθοσφαιριστές μας, οι προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας του Ολυμπιακού.
Οι επαρχιακές ομάδες, όπως εμείς, από το μεγάλο αυτό άθλο αντλούν ξεχωριστή δύναμη και όλοι μας διακατεχόμαστε από αισθήματα χαράς και συγκίνησης.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες”.

Τα πήγαν περίφημα τα κορίτσια του Πιερικού-Αρχέλαου


Αν και τα πήγε θαυμάσια στη Β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη και τελική φάση.
Νίκησε στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες, κατέλαβε την τρίτη θέση και απέδειξε, όπως είναι φυσικό, τη σωστή και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του πιερικού συλλόγου.