12 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας καλεί όλους τους συνταξιούχους του Νομού Πιερίας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.

Ένα εκπληκτικό Αntibullying video από το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης !

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό ΒΑΤΑΝ



Την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός ΒΑΤΑΝ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησε σειρά δραστηριοτήτων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Απολογισμός Σχολικών Αγώνων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας

          


Με τη λήξη του σχολ. έτους 2013-14 και ύστερα από μια Σχολική-Αθλητική πορεία διακοσίων τριάντα εννέα ( 239 ) συνολικά Αγώνων στα Ομαδικά Αθλήματα και έξι (6) Αγώνων στα Ατομικά Αθλήματα, με συνολική παρουσία 3034 μαθητών/τριών, ολοκληρώθηκε η διοργάνωση των Σχολικών Αγώνων της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης  Πιερίας, από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Πιερίας.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε χωριό της Πιερίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, περίπτωση κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 42 ετών, που έλαβε χώρα το χρονικό διάστημα από 01.04.2014 έως 02.04.2014 σε χωριό της Πιερίας.

Έδεσσα: Εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα

Την Κυριακή, 15 Ιουνίου στις 18:30 θα ξεκινήσουν από το μνημείο των Μακεδονομάχων Άγρα και Μιγκα οι εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν τους.
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που

Νέα Διοίκηση στην ΑΕ Δρυάνιστα

Νέα διοίκηση αναδείχθηκε μέσα από τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στην ομάδα της AE Δρυάνιστα με τον Χρήστο Παπαγιάννη να είναι ο νέος πρόεδρος
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:
Πρόεδρος: Παπαγιάννης Χρήστος
Αντιπρόεδροι: Μπουντόλας Δημήτριος 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Εστίας Πιερίδων Μουσών «ΟΙ ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ»

Η εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Επί_μένουμε Ελλάδα» στην Πιερία


Την Πιερία επισκέφθηκε πρόσφατα συνεργείο της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής της ΝΕΡΙΤ «Επί_μένουμε Ελλάδα», με σκοπό την προβολή της.