30 Οκτωβρίου 2014

«ΠΑΛΑΛΙΑΚΟΣ» και «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στον αγώνα για το συνάνθρωπο!

     Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Κατερίνης  και ΠΑΛΑΛΙΑΚΟΥ- Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ποντίων Καλλιτεχνών απ΄ όλη την Ελλάδα, διοργάνωσε την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014, ημέρα της Εθνικής Γιορτής,  ο

Αποκεφάλισε τη μητέρα του και κλωτσούσε το κεφάλι της στο δρόμο !

Με απίστευτη φρικαλεότητα δολοφόνησε ένας Αμερικανός μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Νέα Υόρκη, καθώς την αποκεφάλισε και κλωτσούσε το κεφάλι της στο δρόμο, πριν αυτοκτονήσει πηδώντας μπροστά σε τρένο. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως επρόκειτο για οικογενειακή τραγωδία, με δράστη το γιο και θύμα τη μητέρα.

Αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε κομμωτήριο στη Ρόδο!

Τροχαίο ατύχημα, που λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Κρεμαστής, στη Ρόδο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε μητέρα, “εισέβαλε” σε κομμωτήριο!

Αναβολή της ψηφιακής τηλεόρασης σε Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία

Μέσω της ιστοσελίδας της Digea και όχι του υπουργείου Μεταφορών, ανακοινώθηκε η αναβολή της ψηφιακής μετάβασης σε Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία. Το δελτίο Τύπου αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της Digea. σε αυτό σημειώνεται πως η ψηφιακή μετάβαση αναβάλλεται λόγω “τεχνικών λόγων”,

Διακλαδική άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» (ΦΩΤΟ)



Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, πραγματοποιήθηκε σήμερα η διακλαδική άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ», η οποία έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Νήσου Πλατειάς.

Μέτρα για τον ιό της λύσσας από τον Δήμο Αλεξάνδρειας

Από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
            Με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, κρίνεται απαραίτητο να υπενθυμίσουμε  στους δημότες μας τα εξής:  

Καθηγήτρια επιβράβευε με σεξ 16χρονο μαθητή

Μία διαφορετική μέθοδο επέλεξε μία καθηγήτρια από την Βιτσέντζα της Ιταλία για να δώσει κίνητρα σε μαθητή της ώστε να σημειώσει πρόοδο στο σχολείο.
Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα η 31χρονη Λίζα κλήθηκε από τους γονείς ενός 16χρονου μαθητή της να τον βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί στα μαθήματα όπου ήταν αδύναμος.

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει χρήση ναρκωτικών..........


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει την γνωστή παρουσιάστρια να καπνίζει κάνναβη σε κοινή θέα.
Η φωτογραφία την οποία παρουσιάζει το parapolitika.gr, δεν είναι ψεύτικη, κάτι που επιβεβαιώνει

5200 Δημόσιοι Υπάλληλοι έβγαλαν 1,5 Δις στο εξωτερικό !

Σοκ προκαλεί η είδηση πως από το 2010 μέχρι και σήμερα 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι φυγάδευσαν με εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικά ποσά που ανέρχονται στο 1,5 δισ. ευρώ. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι

Διονύσης Σταμενίτης: «Να ενταχθεί στο ίδιο καθεστώς ο Δήμος Σκύδρας με τη Δυτική Αττική

Επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών είχε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης αναφορικά με την αποκατάσταση των καταστροφών, οι οποίες προκλήθηκαν από την εκδήλωση των άσχημων καιρικών φαινομένων στις 14 Σεπτεμβρίου στον Δήμο

Μασαλιάδα 2014 από τον Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Την προσεχή Κυριακή 2 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ διοργανώνει και πάλι τη μεγάλη φθινοπωρινή  συνεστίαση των μελών και φίλων του με τον χαρακτηριστικό τίτλο ΜΑΣΑΛΙΑΔΑ

Τελευταία ευκαιρία για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο Πολυγύρου

Μέχρι τις 30-11-2014 παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο Πολυγύρου μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις στο νόμο 4257/2014.
            Η ρύθμιση αφορά πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο εξαιρουμένων της

Συνάντηση για την Θαλάσσια Ρύπανση στη Μεθώνη

ΤΡΙΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ΩΡΑ 7μμ
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΘΩΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ
< ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ>

«Ορειβατικό Πανόραμα» από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αιγινίου


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου διοργανώνει διήμερο ορειβατικών δραστηριοτήτων Σάββατο  και Κυριακή στις 1-2 Νοεμβρίου στο κλειστό  Γυμναστήριο του Γυμνασίου Αιγινίου, με τίτλο «Ορειβατικό Πανόραμα». 

Ενημέρωση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στον Δήμο Έδεσσας

Για την καλύτερη ενημέρωση και την προετοιμασία των πολιτών σχετικά με την επικείμενη εφαρμογή του προγράμματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που θα εφαρμοστεί πιλοτικά στο Δήμο Έδεσσας και άλλους δώδεκα δήμους της χώρας, ο Δήμος Έδεσσας θα παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται το Γραφείο Δημάρχου προκειμένου να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι του προγράμματος και ποια ενίσχυση αναμένεται να λάβουν.

Εξετάσεις για Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη στις 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται η διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄περιόδου 2014, σύμφωνα με τις διατάξεις της με

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλίας: "Στον πάγο" το Εξοικονόμηση κατ΄οίκον για τη Θεσσαλία"

Στο μέλλον και χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έναρξη νέου αντίστοιχου Προγράμματος ή δεσμεύσεις για το ύψος χρηματοδότησής του, παραπέμπει το Υπουργείο Ανάπτυξης όσους Θεσσαλούς είχαν καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», λόγω εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων. Αυτό απαντά το ΥΠΑΝ σε ερώτηση

Πέλλα: Εκδηλώσεις για τη Μάχη του Οστρόβου

Την Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τη Μάχη του Οστρόβου (Άρνισσας) στο χώρο του Μνημείου των Πεσόντων της Μάχης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μ.Ε.Σ.Ν.Α.

AE Δρυάνιστα-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-1

Του Κολίτση Νίκου
Δύο γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ομορφιάς, σε δημιουργία και εκτέλεση, από δύο συνήθεις υπόπτους (Χρυσόπουλος Δημήτρης από ΑΕ Δρυάνιστα και Εlezi Jul από Ακαδημία Πλαταμώνα) συνέθεσαν το παζλ της ισόπαλης (1-1) αναμέτρησης των δύο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Ζωής για την 9η αγωνιστική του

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Η Θεομητορική εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάστηκε στην Κατερίνη την Τρίτη 28 Οκτωβρίου.
Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Κατερίνη: ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ «ΟΧΙ»



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης στη πλατεία Ελευθερίας.

10χρονος έπεσε από ταράτσα 6ώροφης πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Απο την ταράτσα εξαώροφης οικοδομής στην οδό Μητροπόλεως 48 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσε ένα 10χρονο αγόρι λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το 10χρονο αγόρι έπαιζε στην οροφή του κτηρίου μαζί με συνομήλικούς του.

Χρήστος Βελώνης: Από τον Άρη Θεσσαλονίκης, στον Άρη Κοκκινοπλιτών

Του Κολίτση Νίκου

Η ομάδα παραμένει μία στην καρδιά και το μυαλό του Χρήστου Βελώνη. Μπορεί να μην έχει πλέον τα κιτρινόμαυρα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, λέγεται όμως και πάλι Άρης... έστω Κοκκινοπλιτών αυτή τη φορά.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν ΠΟΡΡΩΝ - Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1 - 1


Τό Δ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ευχαριστεί το σωματείο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ν. ΠΟΡΡΩΝ για την ζεστή φιλοξενία στον αγώνα πρωταθλήματος και υπόσχεται την ανάλογη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο. 

Σήμα κινδύνου στις ελληνικές θάλασσες από τη χρήση πλαστικών

Με αφορμή τις διαπιστώσεις του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», σχετικά με την υπερσυσσώρευση απορριμμάτων και κυρίως πλαστικών στις ελληνικές θάλασσες και τελικά στην τροφική αλυσίδα, η βουλευτής ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη κατέθεσε ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Τουρισμού,

Η πρώτη παρέλαση χωρίς εξέδρες στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Για πρώτη φορά φέτος σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, οι τοπικοί φορείς και οι επίσημοι

20χρονοι Βίαζαν 14χρονη μαθήτρια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Τη φρίκη στα χέρια δύο συμμαθητών της βίωνε ανήλικη κοπέλα σε σχολικό συγκρότημα της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Την ανάγκαζαν με απειλές και χρήση βίας να ικανοποιεί τις σεξουαλικές τους ορέξεις και την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άνδρες, λαμβάνοντας χρηματικά οφέλη.

Οι Αγώνες σε Α΄, Β΄και Γ΄Ερασιτεχνική Κατηγορία στο νομό Πιερίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 & 2-11-2014
 
 
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  1-11-2014 

Γάτες παίζουν Μπόξ ! (Βίντεο του 1894)